![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Yüreginde “ bir cümlelik yerim“ var mi ? Konusunu Görüntülemektesiniz. “ Ask tarafsizligini yitirmisken, Yamali yüregimi iade ediyorum karanliga.. Heybemde hüzünlerimle gidiyorum. Olur da bir gün aramak istersen beni, Bir ömür uzaklikta zannetme.. Ben sana bir nefes kadar yakin olacagim... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| “ Ask tarafsizligini yitirmisken, Yamali yüregimi iade ediyorum karanliga.. Heybemde hüzünlerimle gidiyorum. Olur da bir gün aramak istersen beni, Bir ömür uzaklikta zannetme.. Ben sana bir nefes kadar yakin olacagim... Çünkü ben “ senin “ adinda “ Sana “ yasiyor olacagim ... ” Yüregimden tuza bandirilmis acilarimi elerken yine sehrimin soguk kaldirimlarina birakiyorum sensizligi. Sensizim. Senden sonra tüm sokaklar tek adresim. Öznesizim. Senden sonra tüm cinayetlerin tek failiyim. Davasini kaybetmis sanik gibi boynu bükük cümlelerim.Sanki ayaklarindan vuruldu gelecegim..(D)üsüyorum uluorta.. Soguk kaldirim taslarinin arasina doluyor yol yordam bilmez harflerim..Kan revan içinde mevcudiyetim..Ask tarafsizligini yitirirken ben sensizligin iktidarinda sonumu hazirliyorum..Eyyubvari susuyorum en yalin halimle.Içi kalabalik “ susmalar biriktiriyorum yüregimin ipsiz uçurumlarinda. Susuyorum olmuyor, konusuyorum olmuyorum..Güpegündüz vuruluyorum sol yanimdan..Eksiliyorum yüreginden / siliniyorum cümlelerimden. Yitip gidiyorum sensizligin paragraf baslarinda. Bu askin maglubu ilan edilsem de, nafile..Eksiliyorum cümlelerinden..Siliniyorum adreslerinden... Simdi benden uzaklardasin..Bensiz olman senin için hiçbir sey ifade etmiyor. Etmemeli zaten. Ama “ sensizlik “ bende o kadar büyük ki; hiçbir kaliba sigdiramadim senli mutluluklari..Yoklugun öyle büyük yara ki; hiçbir kelimeyle dolduramadim biraktigin bosluklari. Simdilerde seni “ sensiz “ yasatabilme azmi ile doluyum. Bizzat senin sözlerinden alinti yaparak “ direniyorum yalnizligina. ” Kaybetme pahasina sensizligi giydiriyorum omuzlarima..Ayriligin zafer çigliklari kaplasa da etrafimi, ben yenilgiyi kusaniyorum üzerime..Biliyorum ki; sonunda yalnizliga boyun egsem de, bir cümlelik yerim olacaktir yüreginin derinliklerinde.. Gözlerim Filistin gibi aglamakli olsa da, yenilginin perde arkasindaki gizli zaferlerim Istanbul gibi boynu hep dik duracaktir tarihin tozlu sahifelerinde...Sensizlik yüregime galebe gelse de, bu savasta kazanan ben olacagim..Çünkü yüreginin iç cebinde kefenini tasimayanlarin, tozlu meydanlarda zaferlerle anilmaya hakki yoktur..Sebebim bensiz varligin olmusken örtün üzerimi..Kefenim yüreginden kesilmisken kefenleyin yarali bedenimi.. Bu satirlari yazarken perdelerime gece misafirlige geldi..Duvarlar siyaha boyanirken ben hala varliginin aydinliginda birseyler karaliyorum satirlara..Basit cümleler kurarken karanligi hesap edemedim..Cümlelerimin üzeri karanlik olsa da sen gözlerinle aydinlat sözlerimi.. Gitmeliyim simdi..Kaçak bir yüregin yikimini gözlerimde görmeden gitmeliyim..Siginmadan gözyaslarima toplamaliyim benligimi. Sensizligin en çok kanadigi geceyi yüregime gömüp sabah seni “ sensiz “ sevmeye kaldigi yerden devam etmeliyim... Gecenin infazindayim.. Gözlerimde uykusuzluk, Çöllerimde susuzluk varken, Dudaklarinda soluyor gelecegim... Oysa ben sana geliyorum sevgili.. Adimlarim ürkek olsa da Yollarim sana, Sabrim sana.. Biliyorum bu firar girisimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkindayim...Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz.. Urbamda fakir yüregim, Avuçlarimda hüznüm sana gelmekteyim... Senden ne bir ömür istiyorum Fakir yüregime feda edilecek, Ne de bir ten diliyorum Acilarimda heba edilecek... Sadece benle baslayip senle biten cümle.. Sana geliyorken, Yüreginde “ bir cümlelik yerim“ var mi ? ALINTI |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |