![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Sen Kırmızı , Ben Siyah Sevda Kıvamında Konusunu Görüntülemektesiniz. Akşamüstü geceye dönerken kızarır gökyüzü , en güzel anında Kan pıhtısı kıvamında Sen ,ben ,gökyüzü ve sevda Sen kırmızı en koyusundan ,ben dibine kadar siyah . Ufuklar siyahlaştı birden,bu akşam ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Akşamüstü geceye dönerken kızarır gökyüzü , en güzel anında Kan pıhtısı kıvamında Sen ,ben ,gökyüzü ve sevda Sen kırmızı en koyusundan ,ben dibine kadar siyah . Ufuklar siyahlaştı birden,bu akşam gökyüzü leke leke Ah bir bilsen! Sayamadım düştün gönlüme bugün kaç kere Bir fincana düşsek ikimiz türk kahvesi kıvamında Sen ,ben ,kahve ah birde yürek atsak içine şeker niyetine Çıksak şu yokuşu el ele kol kola Etrafımızda rüzgar esse salına salına Azrail gelse şu anda ,ölüm senle güzel vursalar bizi şu anda Sen aksan kıpkırmızı kan kıvamında Ben ölüm olsam dibine kadar siyah. Rabb'in bereketi yağsa üstümüze sağanak şeklinde Şehrin sokakları sen koksa gül gibi ,en zor vakitlerde Sen kırmızı olsan en koyusundan gül kıvamında Ben yağmur bulutları dibine kadar siyah. Sen aşkın en kırmızısı şarap kıvamında Ben zehir gibi simsiyah karanlık gece kıvamında Bu en koyu kıvamında bir sevdaname Sen kırmızı en koyusandan ben siyah ama masumane . |
| ArM€S Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (04-05-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |