![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Iyiki Varsin Konusunu Görüntülemektesiniz. Ne güzeldir birine ‘ İyi ki Varsın’ Diyebilmek.. Bu ‘ biri’ hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır. Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve ‘İyilikler’ denizini ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Ne güzeldir birine ‘ İyi ki Varsın’ Diyebilmek.. Bu ‘ biri’ hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır. Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve ‘İyilikler’ denizini oluşturacaktır. Bu deniz berraktır. Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi aynı mavilikte olacaktır. Bu deniz suskundur. Sizi fırtınalarında savurmaz. Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir. Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle.. Bu deniz Filizdir. Yeşilinin taze kokusu,yeni doğuşların müjdesidir. Emekle beslenir,meyveleri çeşit çeşit renk renkdir. Bu deniz paylaşımdır. Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. ‘Ne fark eder ki’ deyip geçmemektir. Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda,’hangi birini okyanusa geri göndereceğiz’ dememektir. Bir tanesi için bile çok şey fark ettiğini bilmektir.. Bu deniz ‘ Sevgi’ dir.. Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır. Sözde değil Özde Sevmektir… |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye ArM€S İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Miss.Ticky (05-03-2011), ömrüm (05-03-2011) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ...İyiki Varsın İyiki seni tanıdım iyiki sen varsın En ümitsiz anımda hep yanımdasın Kışlar çöken yüreğimde açan baharımsın İyiki seni tanıdım iyiki sen varsın. Yılların kararttığı gönlüme güneş oldun Aydınlattın ruhumu beni ateşinle yaktın Eridi tüm hislerim senin ile tamamlandım İyiki seni tanıdım iyiki sen varsın. Sesini duyduğum zaman neşem oluyorsun Kahkahaların uzaktan beni benden alıyor Ah çekip ta yüreğimden efkarım dağılıyor İyiki seni tanıdım iyiki sen varsın. İnsan canından vaz geçer mi sen canımsın Hep sıkılsa da hep acı verse de bırakamazsın Hiç insan kendi ruhundan vaz geçermi Sen ruhum canım oldun vazgeçemem senden. Bir ömür sürsede hasret yumağı Çile çile,ilmek ilmek dokurum ruhuma Yasak olsada sevdam yine ben seni yaşarım İyiki seni tanıdım iyiki sen varsın. İsteme benden vaz geçmemi sevdandan, Korkum yok benim beklemek için zamandan Beklentim yok artık ne yaz dan ne bahar dan, İyiki seni tanıdım vaz geçmemi isteme benden. Senden ayrıldığım gün bilki ben ölmüşüm, Belki ağlamazsın ama mezarımda duyulur gülüşün Ayrı iklimlerde yaşasak da sen hayat güneşimsin İyiki seni tanıdım ve iyiki sen varsın. |
| ömrüm Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Miss.Ticky (05-03-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |