MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Aşk
Aşk?????????????

Aşk?????????????

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Aşk Forumunda Bulunan  Aşk????????????? Konusunu Görüntülemektesiniz. EdeBiyat Ögretmeni Derse Girer ve Masanın ÜStüne Oturarak .. Bugün Yoklama Almadan Önce Size Bir Soru Sormak İstiyorum der .. ! Anlatmaya Başlar Sabah Okula Gelirken Bir Kaç Liseli Çift ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-18-2011, 17:56
^^SißeL^^ isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

Ok Aşk?????????????

EdeBiyat Ögretmeni Derse Girer ve Masanın ÜStüne Oturarak ..
Bugün Yoklama Almadan Önce Size Bir Soru Sormak İstiyorum der .. !
Anlatmaya Başlar Sabah Okula Gelirken Bir Kaç Liseli Çift Gördüm Sokak Aralarında. Aklıma Takıldı Der ve Sorar .. SİZCE AŞK NEDİR ' Ögrenciler Tedirgin Ve Anlam Veremeyen Gözlerle Ögretmenlerine Bakarlar Peki O Zaman Şöyle Sorayım Diyerek Düzeltir .. Sizce Aşk Sokak Aralarındamı Yaşanır ?

Bu Soruyu Duyan Ögrencilerden biri (erkek) Elini Kaldırıp Şöyle Der .. Aşkın Yer Ve Zaman Dilimi Mevcutmudur .. Aşk Nasıl Bir Şeydir ki Size Göre Onu YaşayaBilecegimiz Bir Ortam Yaratmalıyız ..

Sorusuna Karşılık Bu Cevabı Duyan Ögretmen .. Biraz Şaşırarak hemen Toparlar .. ! Gül Dalındayken Güzel .. Yıldızsa Gece .. ! Herşeyin .. Daha Tatmınkar ve Güzel Oldugu Yer Ve Zaman Mevcut ..Ögrencilerden Bir Süre Daha Ses Çıkmayınca .. Ögretmen Şöyle Der
Lavoboya Girdim Geçenlerde .. Sizinkileri Geçtim Bizim Tuvalet Taşlarında Bile Kalp İçinde İsimler Seni Seviyorum Yazılarıyla Dolu .. Peki Madem Aşıksınız ve Madem AŞk Her Yerde Yaşanır ..
"SİZİN AŞKINIZI YAKIŞTIRDIGINIZ YER TUVALET TAŞIMI "..
Diye bir başka soru yöneltir ...

Ögrencilerden Biri Utana Sıkıla kalkar ve Bir İtirafta Bulunacagını Söyler .. Ögretmenim Belki Yaşım Kemale Ermedi .. Yada Sizin Kadar Sevgi Nedir Bilemem Ama Bende Çok Seviyorum Bir Kızı Ve O kız Şuan Bu Sınıfta .. Bir Türlü Cesaret Edipte Söyleyemedim .. Masaya YAzsam Görecek Okul Bahcesine Yazsam yine Görecek E bu Söylediginize GÖre KALbine Yazsan Daha İyi Degilmi Diyeceksiniz ..Kalbim De Yazacak Yer Kalmadıgından Yazamıyorum .. E Neden Tuvalet Peki Der Hocası .. Bu Cevrede Onun Nefes Aldıgı bir Yerde Olsun İstedim ama O görmesin bilmesin diye Erkekler Tuvaletine Yazdım Der ...

Hoca Çok Şaşırır Ve Derki Hiç Böyle Düşünmemiştim Çocugun Biride Kalkıp ..
Şunu Der Olsaydı Bir İmkanım Bende İsterdim Bir PastahanedeOturmayı Yada Deniz Manzaralı Bir Cafede aşk Yaşamayı.İşte Aşk nedir Biliyormusunuz Hocam. Gökyüzündeki O mükemmel Yıldızı Kaydırıp Sokak Arasında Seyretmektir O Dalındaki Gülüde Gönlüne Ekip Ordan KokLamayı Bilmektir.

Aşk Nedir Biliyormusunuz Hocam Bu Duyduklarınızın Karşısında Suratınızın Anlam Veremedigi Müthiş Bir Duygudur ...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz