![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Gökkuşağım Konusunu Görüntülemektesiniz. Gökkuşağım bugün kendime sordum,dindiremedim yüreğime dineletemedim bunun ne olduğunu biliyorum aslında besbelli apaçık ortada korkuyorum ya olmassa yine yıkılmak olmasa koşarım pervasızca tutsa ellerim boşta kalp narkozda aslında bilirim o ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gökkuşağım bugün kendime sordum,dindiremedim yüreğime dineletemedim bunun ne olduğunu biliyorum aslında besbelli apaçık ortada korkuyorum ya olmassa yine yıkılmak olmasa koşarım pervasızca tutsa ellerim boşta kalp narkozda aslında bilirim o da tutsakta korkuyor kim ne dermiş bıraksa bıraksa elimi bir tutsa beni anlar GÖKKUŞAĞIM'SA Yusuf Örer Aittir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |