![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Ay Işığım Konusunu Görüntülemektesiniz. AY IŞIĞIM gittin acımadan ardına bakmadan gittin ümitlerimi alıp gittin hayellerimi yıkıp gittin uzattım ellerimi tutmadın ağladım duymadın göz yaşlarımı görmedin seni ne çok sevdiğimi bilmedin başkasının olmuştun bunu nasıl ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AY IŞIĞIM gittin acımadan ardına bakmadan gittin ümitlerimi alıp gittin hayellerimi yıkıp gittin uzattım ellerimi tutmadın ağladım duymadın göz yaşlarımı görmedin seni ne çok sevdiğimi bilmedin başkasının olmuştun bunu nasıl yapmıştın yalanmıydı sözlerin yalanmıydı sevdiğin belki birgün özlersin belki birgün dönersin belki birgün anlarsın o zaman ne olur bilmem sevdiğim... Yusuf Örer aittir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:39. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |