![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Gelir misin? Konusunu Görüntülemektesiniz. Gelirmisin Merhaba uzaklardaki yürek, merhaba Uzatsam sana ellerimi tutar mısın?. Açsam yüreğimi sevgi ile. Bir ümit bir özlem dolu kalp Al desem alır mısın?. Bırak uzakları yakın olsun. Gir şu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Gelirmisin Merhaba uzaklardaki yürek, merhaba Uzatsam sana ellerimi tutar mısın?. Açsam yüreğimi sevgi ile. Bir ümit bir özlem dolu kalp Al desem alır mısın?. Bırak uzakları yakın olsun. Gir şu virane gönlüme desem Tereddüt etmeden girer misin?. Ne kaşın ne gözün ne fark eder. Güzel çirkin de olsan... O duygu dolu yüreğinde Manalı bakan gözlerinde, Bir sayfalık yer ver desem Verir misin?. Susuz bu yürek susuz, Kurumuş çöller gibi kurak Gel şu gönlüme yağmur ol desem Sağnak sağnak yağarmısın? Dinle kalbimim sesi sana ne diyor... Elimde kalmış sevda sözcüklerini Sana nasılda söylüyor.cesaretim var Söylemeye dair ne varsa gelişine Bel bağladı kalbimin senli yanı.. Sabahları bekliyor güneşim gelsin diye. O sensin sevdim ötesi yok. Kendimi hiç bu kadar huzur içinde Hissetmedim sevdiğim... Sen bu yüreğin limanına demir attığın günden Beri..anlatmaya sözler az kalıyor bilesin Aşk ne isterdim biliyormusun? Kuş olsam yanına uçsam gelsem. Seni nasıl özlediğimi biliyorsun Ama inan yaram daha da derin.. Özledim ağladım akan yaşlarım senin için Sana feda olsun. Sen onlardan da kıymetlisin Akan yaşlarımı ellerimle tutuyorum Her damlasında sen ve senin özlemin var diye Düşürmüyorum yaşlarımı yerlere... Sana kıyamam biliyorsun KALBİMİN TEK SAHİBİSİN... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-27-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |