![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Gerçek sevgi Konusunu Görüntülemektesiniz. AŞK YAŞLANMAZ Gülerek uyanıyorum yanında Her sabah yeniden doğarcasına Ağrımı, sızımı unutuyorum Aydınlık günaydınınla Sen ilaçlarımı hazırlarken Ben ekmeğimizi diliyorum Neşeyle yapıyoruz kahvaltımızı Paylaşıyoruz mutluluğu Çayımızı yudumlarcasına... Geçip gidiyor günler, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AŞK YAŞLANMAZ Gülerek uyanıyorum yanında Her sabah yeniden doğarcasına Ağrımı, sızımı unutuyorum Aydınlık günaydınınla Sen ilaçlarımı hazırlarken Ben ekmeğimizi diliyorum Neşeyle yapıyoruz kahvaltımızı Paylaşıyoruz mutluluğu Çayımızı yudumlarcasına... Geçip gidiyor günler, geceler Korkuyla, sevinçle, umutla Bir yastıkta Aşk yaşlanmaz; Ben, sen değil, biz dersek. Sevmek yürümektir sevdiğiyle El ele, göz göze, gönül gönüle Sevmek hiç eskimemektir Aradan uzun yıllar geçse bile... AŞK YAŞLANMAZ Gülerek uyanıyorum yanında Her sabah yeniden doğarcasına Ağrımı, sızımı unutuyorum Aydınlık günaydınınla Sen ilaçlarımı hazırlarken Ben ekmeğimizi diliyorum Neşeyle yapıyoruz kahvaltımızı Paylaşıyoruz mutluluğu Çayımızı yudumlarcasına... Geçip gidiyor günler, geceler Korkuyla, sevinçle, umutla Bir yastıkta Aşk yaşlanmaz; Ben, sen değil, biz dersek. Sevmek yürümektir sevdiğiyle El ele, göz göze, gönül gönüle Sevmek hiç eskimemektir Aradan uzun yıllar geçse bile... AŞK YAŞLANMAZ Gülerek uyanıyorum yanında Her sabah yeniden doğarcasına Ağrımı, sızımı unutuyorum Aydınlık günaydınınla Sen ilaçlarımı hazırlarken Ben ekmeğimizi diliyorum Neşeyle yapıyoruz kahvaltımızı Paylaşıyoruz mutluluğu Çayımızı yudumlarcasına... Geçip gidiyor günler, geceler Korkuyla, sevinçle, umutla Bir yastıkta Aşk yaşlanmaz; Ben, sen değil, biz dersek. Sevmek yürümektir sevdiğiyle El ele, göz göze, gönül gönüle Sevmek hiç eskimemektir Aradan uzun yıllar geçse bile... Bencilliğin fildişi kulesinden in özveri atına bin doğru iyi güzel olsun hedefin İşte o zaman gerçektir sevgin. *** Hoşgörüyü rehber edin erdem ayın olsun insancıllık hedefin İşte o zaman gerçektir sevgin. |
| zizi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |