MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Aşk
Keşke Beni Sevdiğini Bir Kere Söyleseydi

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Aşk Forumunda Bulunan  Keşke Beni Sevdiğini Bir Kere Söyleseydi Konusunu Görüntülemektesiniz. Keşke Beni Sevdiğini Bir Kere Söyleseydi Keşke beni sevdiğini bir kere söyleseydi.. Ortaokul yıllarında başladı bu aşkım. Sınıftan bir kız aşık oldum. Ama konuşmakta zorluk çekiyordum. Bir gün benden ders ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-31-2009, 21:45
İmKaN(SIZI)M isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
»¢αη gü¢єη∂ι ¢αη υѕαη∂ı«

Standart Keşke Beni Sevdiğini Bir Kere Söyleseydi

Keşke beni sevdiğini bir kere söyleseydi..
Ortaokul yıllarında başladı bu aşkım. Sınıftan bir kız aşık oldum. Ama konuşmakta zorluk çekiyordum. Bir gün benden ders notlarımı istedi bende on ders notlarımı verdim. Ertesi gün bana ders notlarımı getirdiğinde }}teşekkür ederim}} dedi ve yanağıma bir öpücük kondurdu. İşte o an çok mutlu olmuştum ama içim dede bir yandan burukluk hissetmiştim. Çünkü biliyordum ki bana benim ona baktığım gözlerle bakmıyordu. Bense onun benim olmasını istiyordum. Ona }} seni seviyorum}} demek istiyordum
Lise–2 yıllarına geldiğimizde beni bir gün evde yalnız kadığını ve sıkıldığını söylerek eve çağırdı. Bende hiç düşünmeden gittim. Evde yemek yedik sonra film izleyerek eğlendik. Gece vakti yaklaşırken o esnemeye başladı. Sonrada benim uykum geldi ben yatmaya gidiyorum dedi. Ben de eve gitme düşüncesi ile kalktım. Kapıda bana }} arkadaşım geldiğin için teşekkür ederim}} diyerek yanağıma bir öpücük kondurdu. Ama bana benim ona baktığım gözlerle bakmıyordu. Bense onun benim olmasını istiyordum. Ona }} seni seviyorum demek istiyordum
1 sene daha geçti mezuniyet günü yaklaşırken birbirimize seneler önce verdiğimiz bir sözü hatırladım. Eğer ikimizin de mezuniyet balosuna giderken arkadaşı olmazsa beraber gidecektik. Balodan bir gün önce ikisizinde arkadaşı olmadığı için beraber gitmeye karar verdik. Akşam onu evinden aldım baloya gittik. Dans ettik ben ve o çok eğlendik. Hayatımda yasadığım en güzel günlerden b iriydi. Gece onu eve bırakırken yanağıma bir öpücük kondurdu ve }} arkadaşım bu gece çok eğlendim. Sana çok teşekkür ederim. Sen benim en ii arkadaşsımsın}} dedi. Aynı gözler bana gene benim baktığım gibi bakmıyordu. Bense onu çok istiyordum.
Seneler geçti. İşte lise yıllarındaki o âşık olduğum kızın nikâhındaydım. Artık kendime onu kafamdan atıp silmem gerektiğini biliyordum ama gönül elvermiyordu. O }} evet kabul ediyorum}} söylerken senelerin içimde büyüttüğü sevgi buruklaşıyordu. Nikâhtan sonra yanıma geldi }} çok teşekkür ederim bu mutlu günümde burada olduğum için }} dedi. O gözlerin bakısı senlerce değişmemişti. Hep aynıydı.
İşte şimdi şu an o lise yıllarında taptığım kızın tabutunun önündeyim. Çok acıklı bir günden sonra onun eşyalarını toplamak için odasına gittim. Eşyalarının arasından bir defter gözüme ilişti. Ta lise yıllarında tutuğu günlüğü ellerimin arasındaydı. Ellerim titredi. Sayfalarından birindeki satırları okuyunca donakalmıştım:
}} keşke benim ona baktığım gözlerle bana baksa. Ama o bana benim baktığım gibi bakmıyor. Keşke bana bir kere beni sevdiğini söylese.}}

Alıntıdır.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz