![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Büyüdüm sevgilim Konusunu Görüntülemektesiniz. Hazır değildi kalbim yeniden kapılarını açmaya Doğru insandın belkide yanlış zamanlarda gelen Belkide yeniden incinmekten korktu yüreğim, Bu yüzdendi kaçışlarım,sana bir adım kala vazgeçmelerim Yeniden sevmeyi göze alacak cesarete sahip ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hazır değildi kalbim yeniden kapılarını açmaya Doğru insandın belkide yanlış zamanlarda gelen Belkide yeniden incinmekten korktu yüreğim, Bu yüzdendi kaçışlarım,sana bir adım kala vazgeçmelerim Yeniden sevmeyi göze alacak cesarete sahip değildi,çocuktu ürkekti yüreğim Oysa ki sen hazırdın benimle her şeye... Ben hazır olamadım kalbimi sana vermeye Biliyorum kal diyemeyen yürekte kalmayacak kadar onurluydu yüreğin Ama şimdilerde yeniden aşkı taşıyacak olgunluğa erişti yüreğim Artık büyüdüm sevgilim Şimdi gelsen , Ben de seninle herşeye hazırım desem Her şeyim olur musun,her şeyin olur muyum yeniden... |
| Kar Tanesi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ağlayarak okudum çok güzeldi cnm, emeğine sağlık....
|
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (06-02-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Canım teşekkür ederim ....gözyaşların inci tanesi dökme hiç bir şey için hiç kimse için olur mu? |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ağlatanlar utansın cnmm....!!!! gülparem |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (06-02-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |