![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Yorgun Konusunu Görüntülemektesiniz. Yorgunum, kamburluğum; omzuma yüklenen onca sıfatın ağırlığından. silkinip atabilmek kolaydı elbet kanıma aşk karışmamış olsaydı. yada yanındakine el verdiğin kadar bana da destek çıkabilseydin bu kadar eğilmezdi sırtım, yere gelmezdi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yorgunum, kamburluğum; omzuma yüklenen onca sıfatın ağırlığından. silkinip atabilmek kolaydı elbet kanıma aşk karışmamış olsaydı. yada yanındakine el verdiğin kadar bana da destek çıkabilseydin bu kadar eğilmezdi sırtım, yere gelmezdi gururum. düşünüp düşünüp kendimi bu kadar hırpalamazdım aynadaki suretimle çarpışırken. sigara izmaritleriyle tamamlamaya çalışmazdım eksik yanlarımı, insafa gelseydi eğer içinin korkak yanları. söylenecek onca şey varken tıkılıp kalmazdım tek bir cümleye. altı kırmızıyla çizilmiş isyanlarımı imla hatası diye, sil baştan anlamlandırmaya çalışırken ne çok dev(ril)miş içim. paragraflanmamış iç çekişlerim hep ünlemlerin gölgesinde kalmış. Nasıl da sahipsiz kırgın yanlarım tüm hıçkırıklarım ses düşmesinde. anlamaya çalışırken anlamsızlaşan kimliğimle nasıl da çeliştiğimi, kadın yanım yüzünden azar işitmeye alışan çocuk yanıma sor. yüzeysel bahanelere sarıyorum içsel acılarımı kimseler almasın kan kokusunu diye. senden başka herkes aşina ruhsalbunalımçıkışlıaşksal enfeksiyonlarıma. ne söylesem çocuk sana; eline bir elma şekeri tutuşturup susturabileceğin. ne sussam o kadar kayıp bana; aradıkça benden arta kalanlarla avunabileceğim.. Esra Soytürk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |