![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Oğlumuzun Adı Rüzgar'dı Konusunu Görüntülemektesiniz. Hayallerimiz vardı.. Biz varken varolan, Bizimle çoğalan hayallerimiz.. Gecenin sessizliğinde sesimizle can bulan Ayrılığı tattığımız an kaybolmaya yüz tutan hayallerimiz... Sana dair o kadar çok şey varki bilmediğin Bende gizlenen ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayallerimiz vardı.. Biz varken varolan, Bizimle çoğalan hayallerimiz.. Gecenin sessizliğinde sesimizle can bulan Ayrılığı tattığımız an kaybolmaya yüz tutan hayallerimiz... Sana dair o kadar çok şey varki bilmediğin Bende gizlenen Beni yakan Beni büyüten, Beni dirhem dirhem öldüren Beni senli günlere zincirleyen o şeyler.. Söylemek istesem de söyleyemem artık.. Az önce bir şarkı dinledim Her şarkıda olduğu gibi senden yana bir sızı düştü içime Senin bilmediğin bir hayalim alevleniverdi yüreğimde Yıldızsız bir gecenin sabaha kucak açan saatleriydi Hava rüzgarlı gök sanki delinmişti O an yanımda olmanı o kadar çok istemiştim ki.. Rüzgar odamın camına adını yazmaya başlayınca “ tamam “ dedim Oğlumuzun adı RÜZGAR olmalıydı Senin adının yanına ne de güzel yakışırdı.. Senin gibi gözü kara olacaktı Sevdimi adam gibi sevecek Gerektiğinde senin gibi yari için yarinden vazgeçecekti.. Geceler boyu ağlayacaktı belki ama Ağlatmayacaktı.. Sen gibi ağlamaları yasaklayacaktı.. Gerektiğinde susacak Bazen susturacak Gerektiğinde de fırtına olup kasıp kavuracaktı Sen gibi yalansız olacaktı Yalana da yalan söyleyene de düşman olacaktı.. Dedim ya yar Oğlumuzun adı RÜZGAR olacaktı.. Senin adının yanına ne de güzel yakışacaktı.. Uykularımın firarına sebep olan Ve adına engel deyip geçtiğimiz gerçek Tam 3 cinayetin faili oldu.. Seni ve beni bitmek zorunda olan bir sevdanın karanlığına Rüzgar’ımızı da kefen bile giydirmeden toprağa koydu.. Bu bizim haketmediğimiz bir sondu Ama SON’du.. Yaşandı, yaşanmadı, yaşanmalı derken Heyhat Son nokta kondu... Aslıhan Özçelebi Konu Aslıhan tarafından (09-12-2009 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir. |
| Aslıhan Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Funda (09-12-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 13:15. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |