![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Seni Sevmenin Sırası Değil İşte ( Beklenen Şiir III ) Konusunu Görüntülemektesiniz. İçimde , yokluğunda söylediğim şarkının, Sessiz sedasız adımları var... Senin de dinlediğin Lakin senin için dinlediğinden habersiz olduğun Bilindik bir şarkı işte... Kimbilir kaç kere o şarkıyı başa sarıp dinledin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İçimde , yokluğunda söylediğim şarkının, Sessiz sedasız adımları var... Senin de dinlediğin Lakin senin için dinlediğinden habersiz olduğun Bilindik bir şarkı işte... Kimbilir kaç kere o şarkıyı başa sarıp dinledin ? Benim duygularımı başa sarıp yüreğimle hesaplaşmam gibi Kimbilir kaç defa sebebsiz, Benim olmadığım diyarlara dalıp gittin ? Ve kimbilir kaç kere teğet geçtin duygularımı ? Sen duygularımdan, Ben yüreğinin sahibinden habersiz Kaç geceyi sabaha kavuşturamadım haberin var mı ? Sen yatağında rüyalara dalarken Ben kaç kere saatlere savaş açtım ? Olmazlara sığdırdığım yüreğim şimdi derbeder.. Yaklaşmaktan korktuğum cennetin, gözlerimi ağlatan bir şehir... Gönlüme akıtttığım sonra yasakladığım sevgin Beni,bugünüme zincirleyen aşılması zor, deli bozgun bir nehir... Ben “ sen “ olmamışken Sen “ ben “ değilken Özlemin bu denli yakıyorsa içimi “Biz “ olduğumuzda sevdanla kardeş olacak özlemin hesabını gel sen tut..! Dermanım bildiğim aşkını Bitmelere mahkum etmenin sancısını, Doğmadan gömdüğüm sevdanın verdiği acıyı ben hesaplarım... Aşkınla yokluğunu çarpar,kanarım.. Varlığınla sensizliğimi toplar,yanarım... Kanaya kanaya, Yana yana seni bana yasaklarım... Senden kaçarken,aşkına koştuğumu Aşkından kaçarken sana coştuğumu anlamam bile Sevmenin sırası olmaz bilirsin Ama seni sevmenin sırası değil işte Bu yüzden yasaksın yüreğime Bu yüzden gecesin gündüzüme . . . Ruhuna,dokunuşuna,bakışına muhtaçken Yasakladığımsın işte Sen yasak, Sevmek yasak, Seni sevmek yasak yüreğime Sorma sakın bana “ neden..? ” diye.. Sevmenin sırası olmaz bilirim Ama seni sevmenin sırası değil Değil işte..! Aslıhan Özçelebi 29.07.2008 |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (09-16-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |