![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Mektubun Var Yar Konusunu Görüntülemektesiniz. Bu ne afat, bu ne beter Ne yaman sevda Bugün nedendir bilmem ; şiir değil de şiir tadında bir mektup yazmak istedim sana.Şöyle bir süreliğine,penceremin manzarasından görünen camiye bıraktım gözlerimi…Gözlerim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| |||||||||
| |||||||||
Bugün nedendir bilmem ; şiir değil de şiir tadında bir mektup yazmak istedim sana.Şöyle bir süreliğine,penceremin manzarasından görünen camiye bıraktım gözlerimi…Gözlerim oraya dalsın istedim seni düşlerken..Sen gibi,sevdan gibi orası da benim sığınağım çünkü..Bir orada duruluyorum bir de sevgini sakladığım yüreğimde.. Yalnızca “ sen “ ol istedim aklımda ama olmadı..Her dinlediğimde seni aklıma getiren şarkıyı çalmaya başladım lakin kifayetsiz kaldı..! O kadar gerekli gereksiz acıyı sığdırmışım ki düşlerime izin vermediler..! İzin vermediler sonunda “ sen “olan o yola girmeme..! Hepsi birbirine savaş açtı..Bütün sorunlarım karşıma dikilip “ düşünmen gereken benim “ diye feryat ettiler.Oysa ki ben yalnızca seni düşlemek istiyordum…Sana kaçmak , sana koşmak , sana sığınmak sadece ve sadece sevdana sarılmak istiyordum… Olmadı işte olmadı..! Düşlerimde de olsa sana anlatacak o kadar çok şeyim vardı ki…Mısralarıma değmesin diye kendimde sakladığım , koruyup kolladığım, gün yüzüne çıkmamış itiraflarım vardı…Senin bilmeni istediğim belki de bilmen gereken sebeplerim vardı …Elimi kolumu bağlayan , deli bozgun sevmek isterken seni yüreğimi zincirleyen , senden vazgeçişlerime neden olan sebeplerim…
Diyecektim diyemedim.. . . . Bu mektuba başlayalı tam bir saat oldu ama halen bitiremedim..! Oysa eskiden bu kadar zamana ne çok şiir sığdırırdım biliyorsun..Görüyorsun işte seni içimde hak ettiğin gibi yaşayamıyorum.Hakkın olan sevgiyi sana veremiyorum.Senli düşlerime sahip çıkamıyorum.. İnciniyor yüreğimdeki sevgim… Sen benim kurtuluşumken , yüreğimdeki sevdan incinmesin diye , üzülmeyesin diye vazgeçiyorum senden ,vazgeçiyorum benden , vazgeçiyorum düşlerimdeki “biz “ den… Ama yine de yüreğinin bir köşesine yaz olur mu ?
. . . Aslıhan Özçelebi (HASBİHAL ) 14.08.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |