![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Kalemimi Kıracak Gücüm Yok Benim..! Konusunu Görüntülemektesiniz. Yüreğimi bir duvardan öbür duvara vurdum Yara bere içinde artık duygularım.. Kansız,ruhsuz bir zamana yolculuktayım Dilsiz bir intiharın yanıbaşındayım.. “ hangi yana baksam hüzün “ misali Dertlene dertlene içiyorum zamanı.. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yüreğimi bir duvardan öbür duvara vurdum Yara bere içinde artık duygularım.. Kansız,ruhsuz bir zamana yolculuktayım Dilsiz bir intiharın yanıbaşındayım.. “ hangi yana baksam hüzün “ misali Dertlene dertlene içiyorum zamanı.. Bir sınav belki Belki bir ceza Belki de her şey sebepsiz Hayatım gayesiz..! Dokunduğum her çiçek yapraklarını dökerken, İçtiğim her damla su zehir tadına dönerken, Kağıda düşen her cümlem alev alev yanarken, Ben nasıl şiir yazarım ? Yazsam da hangi duyguyu anlatırım? Kalemimi kıracak gücüm yok benim.. Sonu muamma olan başlangıçlara gebeyim Bütün sonları silecek dermanım yok..! Mısralarım kana da bulansa Şiirsiz yaşamaya cesaretim yok..! Aslıhan anlatamasa da Aslıhan anlaşılamasa da Aslıhan işte.. Sırlarım ben de saklı Yaralarımın ev sahibi satırlarım Gözyaşımın değdiği her harfi “ benimdir “ deyip toplarım Düşe kalka da olsa Saçma sapan da olsa yazarım işte.. Dedim ya Kalemimi kıracak gücüm yok benim..! . . . Aslıhan Özçelebi 29.10.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |