![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Helal Etmiyorum Hakkımı Sana !!! Konusunu Görüntülemektesiniz. Yüreğime yangınlar bırakan bu satırları ister sitem say , ister öylesine karalanmış cümleler… Farketmez ! Artık sana dair hiç bir şey fark etmez ! Hayatımın en mühim şeylerini acımadan mühimsizleştiren ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Yüreğime yangınlar bırakan bu satırları ister sitem say , ister öylesine karalanmış cümleler… Farketmez ! Artık sana dair hiç bir şey fark etmez ! Hayatımın en mühim şeylerini acımadan mühimsizleştiren sen! Geleceğime ait kurduğum hayallerin arasına korkuları sıkıştıran sen! En sevdiğim şarkıların notalarını , zehir tadında melodilere dönüştüren sen..! Söylesene ; Kaç fasıllık ömrüm vardı ki zaten ,bir çırpıda yaktın mazimi , yıkıp geçtin yaşanmamış istikbalimi… İçimde biriktirdiklerim korkutsun seni ! Gözünden akacak olan yaşlar aleve çevirdiğin zamanımın yangınını söndürmeyecek biliyorum. Ama canın yansın istiyorum. “ CANIN YANSIN !!! “ Yok saydığın bir mazinin hesabını soramam elbet. Lakin sakın aklından çıkarma ! Acıların sinesine bıraktığın yarınlarımın vebali yakandadır..! Söyleyecek,haykıracak,yazacak çok şeyim olmasına rağmen nihai duyguma götürecek birkaç cümleyle noktalıyorum karalanmış cümlelerimi.. İyi oku , iyi dinle , iyi hisset… Seslenişim olmayan vicdanına Ne bu dünyada ne de öte tarafta Helal etmiyorum hakkımı sana ..!!! Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 26.06.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |