![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Rabbim......( Aslolan Şiir ) Konusunu Görüntülemektesiniz. Rabbim… Seninle dolup taştığım bir gecenin sabahında,sarılıyorum kalemime.. Muhtacım yardımına, Muhtacım sevgine… . . . Rabbim… Sen ; Kan çanağına dönen gözlerimin feri, SANA adanmış bir ömrün nefesisisin.. Adını zikrederken ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Rabbim… Seninle dolup taştığım bir gecenin sabahında,sarılıyorum kalemime.. Muhtacım yardımına, Muhtacım sevgine… . . . Rabbim… Sen ; Kan çanağına dönen gözlerimin feri, SANA adanmış bir ömrün nefesisisin.. Adını zikrederken tir tir titreyen bedenim, Geçmişimi , geleceğimi eksiksiz bilenimsin… . . . Rabbim… Sen ; Dilime dua dua düşen “aşk”sın Her defasında açılan kapım, Acziyetimden sığındığım limanımsın… Kurtuluşum, Çarem, Dermanımsın… . . . Rabbim… Sen ; Yanlışlarımdan,günahlarımdan kaçıp yöneldiğim Rahmetsin.. Sen affedicisin, affı seversin… Alınan soluğun, Atılan her adımın hesabı verilecek bilirim Musalla taşına yatıralacağım o vakit aklıma her düştüğünde Huzuruna çıkacağım anı düşler ürkerim… Korkum, cehennem ateşlerine düşmek değil Huzuruna çıkacak yüzü bulamamaktır kendimde.. Almadan vermeyi bilen , Sevgiyi seven Allah’ım Gözümde yaşlar , Avucumda pişmanlıklar, Yüreğimde sevdan huzurundayım Sırtımda tövbelerim kapındayım… . . . Rabbim.. Beni de affettiklerin arasına koy.. Sen’den geldim ve dönüşüm Sana’dır. Nasip edeceğin her yeni nefes, Sana koşacağım yollara açılan bir kapıdır… Rabbim.. Gözyaşlarım , Dualarım Ve şükrüm yalnızca Sana’dır… Sayfama düşen bu son cümle İçimde kavrulan en büyük duamdır “beni de sana adanmış bir ömürle ecelini kucaklayanlardan eyle “ . . . Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 30.07.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |