![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Galiba... Konusunu Görüntülemektesiniz. Galiba.. Bu defa vazgeçmeliyim Yaşanmış her şeyi sineye çekip, Yaşanmamış kabul edip, Vazgeçmeliyim yüreğimden… Oysa ki… Herkes alacaklarını not ederken, Ben sana vereceklerimin hesabındaydım.. Hazırda bekleyen, sana adanmış bir ömür ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Galiba.. Bu defa vazgeçmeliyim Yaşanmış her şeyi sineye çekip, Yaşanmamış kabul edip, Vazgeçmeliyim yüreğimden… Oysa ki… Herkes alacaklarını not ederken, Ben sana vereceklerimin hesabındaydım.. Hazırda bekleyen, sana adanmış bir ömür vardı. Uğruna akacak olan mısralarım vardı heybemde Bil ki her biri sana ait kalacak gönlümde.. Yazılmamış her mısram yaş olup donacak gözlerimde.. Ben dünüme dönüp her baktığımda Bugünüme katamadıklarıma ağlayacağım.. . . . Sen benim kahramanımsın Sen benim yürek yaramsın,yarımsın.. “yar” diyemediğim adı saklımsın.. İlk defa Belki de son defa itiraf ediyorum “ Seni çok seviyorum “ Ve sanma ki senden geçiyorum Sadece ve sadece Senli hayallerimden vazgeçiyorum Yani.. Yanisi yok aslında Kendi ellerimle kendimi öldürüyorum.. “ Yaşarken ölmek” dedikleri şey bu mu ? Ölüm denen şey sensizlikten bana kalan , Bu zehir tadında dolmayacak olan boşluk mu ? Sussun artık dilim..! Sussun artık şiirlerim..! Kırılsın artık sensizliğin sindiği mısralara dokunan kalemim..! “ Ben bende değilim…” Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 07.08.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |