![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Yürek Sevgi İçin Adı Konmuş Bir Mekandır Sadece... Konusunu Görüntülemektesiniz. Yollara vurdum yine kendimi Hem de gece gece.. Saatlerce yürüdüm , Yüreğimde malum yüküm.. Karanlık kat kat yığılırken üstüme Ben kat kat direndim..! Zaman geçti, Kaldırımlar tükendi, Ay , yıldızlarla ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yollara vurdum yine kendimi Hem de gece gece.. Saatlerce yürüdüm , Yüreğimde malum yüküm.. Karanlık kat kat yığılırken üstüme Ben kat kat direndim..! Zaman geçti, Kaldırımlar tükendi, Ay , yıldızlarla dertleşti, Ama ben dökemedim içimi Derdim düşümde birikti… Kat kat direnmeme rağmen, Kat kat azalıyordum.. Neydi beni bu kadar aciz kılan ? Neydi beni bu denli tüketen ? . . . Sabah olmak üzereydi.. Vakit toparlanma vaktiydi… Hayatımda ilk defa Kendimi kaybetmekten korktum.. Başımı ellerimin arasına koyup, Çaresizliğime çare bulmaya çalıştım Tek bir yol vardı , tek bir yol Beni tüketen , Seni haksız yere yücelten yüreğimi azad etmek..! Son kez içime baktım, Son kez duygularıma gözyaşımı akıttım Ve titreyen parmaklarımla yüreğimi çıkarıp, Bir kaldırım taşına bıraktım… Alamadığım soluğumu geceye emanet edip Koşmaya başladım… Kan ter içinde adımlarımı sayarken, “ dur “ diye bağıran bir kalabalığın sesiyle irkildim… Düşsüz kalan başımı sesin geldiği yöne çevirdim.. Koşar adım uzaklaştığım bütün kaldırımlar dile gelmişti… “ nereye gidiyorsun ? “ dedi içlerinden biri.. “ kendimi kaybetmemek için kaçıyorum” dedim Üzerinde durduğum kaldırım alaycı bir gülümsemeyle “ bize bıraktığın emanet ne olacak ? “ dedi “ kaçışın boşuna “ “ sevgiden kaçılmaz bilmiyor musun ? “ “ yüreğim bende olmazsa kurtulurum bu azaptan “ dedim Uzaktaki kaldırım hüzünlü bir sesle : “ yürek , sevgi için adı konmuş bir mekandır sadece.” “ Nefes alıp yaşadığı yer ruhundur” “ al emanetini “ “ gücün yetiyorsa ruhunu bırak bize” dedi Duyduklarım canımı yakıyordu. Aklımı bulandırıyordu. Korkutuyordu… Çaresizlik beni ne büyük bir yanlışa sürüklemişti. Duyduklarım yaşarken cehennem narına atmıştı beni Ben bana emanet edileni başkasına nasıl emanet ederdim… Ruhumdan vazgeçmek , Rabbimden vazgeçmekti.. Çaresizliğime çaresizlik ekleyip Aldım yüreğimi… Düştüm yine yollara Yüküm daha ağırdı artık.. Razıydım bundan böyle Sevda denen illetin azabına Daha yorgundum belki Zayıftım, Ama hala inançlıydım… Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 03.07.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |