![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Seven Yürek Unutamaz ki Sevdiğini... Konusunu Görüntülemektesiniz. Papatya kokulu umutlara sırtını dayayıp,güzelim hayallerin gölgesinde adımlarken hayatı,yokluğun koynuna düşmek ne kadar acı…Benzer bir acıyı kucaklamışken ben hala yok saymayı başaramadığım dünlerimizin gözyaşlarıyla yıkanıyorum her saat.Gözümdeki damlalara kapılıp,yüreğimden akar ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Papatya kokulu umutlara sırtını dayayıp,güzelim hayallerin gölgesinde adımlarken hayatı,yokluğun koynuna düşmek ne kadar acı…Benzer bir acıyı kucaklamışken ben hala yok saymayı başaramadığım dünlerimizin gözyaşlarıyla yıkanıyorum her saat.Gözümdeki damlalara kapılıp,yüreğimden akar gider,terk eder beni sanıyorum sevgin. Olmuyor,kurtulamıyorum aşkının azabından..! Kurtulamıyorum sevdanın yüreğime dolanan sarmaşıklarından.Boğuluyorum yar,kaçamıyorum sensiz kalan sevgimin girdaplarından...! Artık iki yabancıyız…Ben sevda sokağının bir kaldırımında,sen diğer kaldırımında,gözlerimiz ve yüreğimiz birbirine değmeden adımlıyoruz hayatı.Adımlarım boşluğa,adımlarım yokluğuna… Bir yolu olmalı elbet.Sancılarımın dinmesi,gözlerimin yeniden gülmesi ve bastığım yerleri hissetmem için bir yol olmalı.O yol unutmaktan geçiyor.Seni ve senli günleri unutmaktan… Ama başaramam ki…Unutamam seni…Çünkü ben,SEVDİM seni SEVDİM. …Seven yürek unutamaz ki sevdiğini HASBİHAL ( 26.12.2007 ) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |