![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Unutmadım Unutamam İhanetini Konusunu Görüntülemektesiniz. Koştum Bu defa gereğinden fazla koştum.! Kimi zaman coştum çağlayan misali Kimi zaman duruldum.. Vurula vurula yoruldum.. Ve yine Bir kahpe kurşunla vuruldum..! Söyleyecek sözüm yok sana ..! Anlamazsın çünkü ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Koştum Bu defa gereğinden fazla koştum.! Kimi zaman coştum çağlayan misali Kimi zaman duruldum.. Vurula vurula yoruldum.. Ve yine Bir kahpe kurşunla vuruldum..! Söyleyecek sözüm yok sana ..! Anlamazsın çünkü , anlayamazsın Karanlığa mahkum ettiğin yüreğini Benim sözlerimle aydınlığa çıkaramazsın... Yolumdan çekil artık Bitişimi görme , istemem Çığlık çığlığa , yana yakıla ağlasam da duyamazsın.. Bu defa susarak gidemem.. Sen , değmeyensin Sen , sevda denen denizde yüzemeyensin Sen , kahpeliği meziyet sanan, emanete hıyanet edensin..! Bir daha çıkma karşıma Sakın ola dokunmaya kalkma yaralanmış sevdama Doğuşunu çıkardım o vicdansız kurşunla vurulduğum andan Çek git diyorum sana çek git yolumdan..! Unutmadım,unutamam ihanetini Sen beni vurdun belki Ama Ben kendi kurşunumla vurdum sevgini taşıyan yüreğimi Yaşamayan bir yürek işine yararsa Gelip alabilirsin şimdi... . . . Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 01.10.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |