![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Havada Aşk Kokusu Var Konusunu Görüntülemektesiniz. Yüreğimde kanatlanan bir kelebek İçimde çığlık çığlık söylenmeyi bekleyen bir şarkı, Kalemimde mısra mısra birikmiş yazılmaya hazır yüzlerce şiir var Sebep sen olabilir misin ? Aklıma her düştüğünde zaman duruyor ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yüreğimde kanatlanan bir kelebek İçimde çığlık çığlık söylenmeyi bekleyen bir şarkı, Kalemimde mısra mısra birikmiş yazılmaya hazır yüzlerce şiir var Sebep sen olabilir misin ? Aklıma her düştüğünde zaman duruyor Mutluluk adında ki harflerden oluşuyor Her sabah sesinden sesime ulaşan “ günaydın güneşim “ cümlesiyle içime sevinçler yağıyor.. Her kaybediş bitiş değilmiş Bana tekrar geldiğinde anladım Gönül sarayım seninle güzelmiş İçimde yeniden salındığında anladım Yüreğimin bütün pencereleri sana bakıyor Masamda sen,çayımda sen.. Şiirimde sen,düşümde sen.. Günümde sen,gecemde sen.. Aşkta sen,özlemde sen.. Sevmekte sen,sevilmekte sen.. Her yerde ve her şeyde sen.. Dediğin gibi yar “ havada aşk kokusu var “ ![]() . . . Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 17.09.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |