![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan HASBİHAL'in Yüreği Kalemine Damlıyor... Konusunu Görüntülemektesiniz. Şiirlere dost olmuş yüreğimin, Her mısrasına harf harf işlediğimsin.. Herşeyin bir sonu varken, Son cümlesi olmasın dediğim tek şiirimsin.. Sevdan ömrüme armağanken Hangi paha biçilmez hediye beni yolumdan çevirir ? ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Şiirlere dost olmuş yüreğimin, Her mısrasına harf harf işlediğimsin.. Herşeyin bir sonu varken, Son cümlesi olmasın dediğim tek şiirimsin.. ![]() Sevdan ömrüme armağanken Hangi paha biçilmez hediye beni yolumdan çevirir ? Aşkına yeminlerimi sıralamışken Hangi sahipsiz günah beni senden vaçgeçirir ? ![]() hüzün denen yaralı ceylan en olmadık zamanda çalsa da kapını aldırma onun masumane gözyaşlarına ortak etme yüreğine acımayı.. yenilme en aciz anında bile unutma! güçlü olan galiptir ömür şehrinde ![]() Mutluluğum,vedasız kapanan gözlerine mühürlü..Umudum,ölüm denen vuslatın koynuna gömülü... Sensizken bile seninleyim yar! Dokunamıyor olsam da artık yüreğinin mavisine,biliyorum hissediyorsun benim hissettiğim gibi...Sesin sesime deyip söyleyemesen de biliyorum hala seviyorsun beni,benim seni sevdiğim gibi... ![]() Sigaramın dumanında aramak seni,gecenin sessizliğine sığınıp,yıldızlarla ağlamak...Senin için,her şey senin için gülüm..Yüreğimi yakıp kavuran,beni parça parça dağıtan,ifadesi zor hasretine katlanmak KOLAY MI SANIYORSUN? Bulutlanan gözlerim,baktığım her gözde gözlerini ararken; sensizlikte titreyen ellerim,saçlarında dolaşacağı günün katlanılmaz özlemiyle yanarken,o kahrolası yokluğuna dayanmak KOLAY MI SANIYORSUN? HASBİHAL |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |