![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Şiirsizliğimle Demleniyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir çırpıda söylemek vardı ya aslında içimden geçenleri Olmadı..! Kilitlendi dilim.. Mum ışığıyla aydınlanan masamın başına geçtim En olağan haliyle çekmeceye uzandı elim Beyaz bir kağıt çıkarıp koydum masanın üstüne ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir çırpıda söylemek vardı ya aslında içimden geçenleri Olmadı..! Kilitlendi dilim.. Mum ışığıyla aydınlanan masamın başına geçtim En olağan haliyle çekmeceye uzandı elim Beyaz bir kağıt çıkarıp koydum masanın üstüne Birkaç dakika öylece baktım.. Sustum..! İçimdekileri dinledim. Yüreğime döndü gözlerim ansızın Ağlamaklı bir ifadeyle, Kağıda düştü gönlüm.. “ dur “ dedim.. “ kıpırdama sakın..!” “ dökme sakın sırlarımı gönlüm “ “ yakışmaz sana emanete hıyanetlik etmek” “ yakışmaz sana sırlarımı aşikar kılmak” Susmalısın gönlüm susmalısın..! Bu defa varsın kağıdım boş kalsın. Varsın içim,içindekilerle ölsün.. Varsın sevdam sevdasızlığa gömülsün.. Mekansız kalsın..! Hesapsız kalsın..! Sahipsiz kalsın..! Varsın ömrüm onsuzluğu kendine kar saysın... Yeter ki bendekiler bana kalsın... Şiirsiz bir gece olacak bu kez.. Sadece ve sadece şarkılarla dertleşeceğim.. Kalemimi bıraktım elimden ilk kez . . . Kağıdımın kenarlarını ateşe verdim.. Masamda duran boş bardağa, Dilimden düşmeyen şarkıları doldurdum.. Şimdi mumun ateşini ezip geçen alevlerin eşliğinde Susamış bir aşkla, şarkı şarkı seni içiyorum.. Ve ilk defa yangınlı bir gecede Sevdanın en can alıcı rengine boyanmış saatlerde, Şiirsizliğimle demleniyorum... Aslıhan Özçelebi (HASBİHAL ) 23.08.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 13:47. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |