![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Sonbaharı Sildim Mevsimlerimden Konusunu Görüntülemektesiniz. Sonbaharı sildim mevsimlerimden Papatya bahçeleriyle dolu bir baharı kucakladı yüreğim Ne karakışın ayazı uğrar günüme bundan böyle Ne de gecenin siyahı... Ne mutlu seven kalbime Ne mutlu seninle başlayıp,seninle biten ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sonbaharı sildim mevsimlerimden Papatya bahçeleriyle dolu bir baharı kucakladı yüreğim Ne karakışın ayazı uğrar günüme bundan böyle Ne de gecenin siyahı... Ne mutlu seven kalbime Ne mutlu seninle başlayıp,seninle biten günüme Adım adım değil , Saniye saniye değil Ömür ömür koşuyorum aşkına.. Kırgın ümitlerime umut olduğun için, Yaralanmış kanatlarıma merhem olduğun için, Teşekkür ediyorum sana... Uykusuzluğumun güzel bir nedeni var artık Bütün sevdalar az biraz tanıdık Biliyorum durumumuz biraz karışık Boşverelim biz Bak yine gülümsüyor işte Gözlerime bıraktığın o ışık... Hüznüm yüzünü sana döndüğü için inan çok şanslı Mutluluk kokan mısralarımda adın, Yüreğinde yüreğim, Yüreğimde yüreğin saklı.. Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 15.09.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |