![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Gitme Kal Bu Şehirde Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir şarkı takıldı kaldı dilime.. Sen olan , sen kokan,seninle dolan bir şarkı işte.. Yüreğim çığlık çığlığa parçalansın, gidişinin ardından bir şey kalmasın diye sonuna kadar açtım sesini. Özleminin sırat ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir şarkı takıldı kaldı dilime.. Sen olan , sen kokan,seninle dolan bir şarkı işte.. Yüreğim çığlık çığlığa parçalansın, gidişinin ardından bir şey kalmasın diye sonuna kadar açtım sesini. Özleminin sırat köprüsü olduğu zamanın başındayım henüz..Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Çok iyi biliyorsun ; yokluğunda yollara vuracağım yine kendimi.Basıp geçtiğin bütün kaldırımlara bir bir dokunup ,her seferinde ağlayacağım.. Kaldırımlar bitecek belki… Sen bitmeyeceksin..! Gözyaşım bitmeyecek..! “ Gitme…” Gidersen anlamını yitirmiş bütün şiirleri sahiplenirim..Mısralarım yüzüme tükürür , kalemim küfreder , ben yine sana ağlarım.. Gidersen , başı kana bulanmış şiirlerimin sonunu görecek ömrü bulamam.Hiç bir dize duygularıma denk düşmez..Yarım kalırım ve yarım kalmışlığımla seni arayamam..Seni kendime bile soramam.. “ Gitme…“ Gidersen dar gelir buralar bana.. Sensiz aldığım her nefes çığ misali devrilir içime ve boğulurum..Yokluğunda kaybolurum.. Susturdum şarkıyı , ben söylüyorum şimdi yar , dinle beni.. Gitme.. Gitme kal bu şehirde Gitme.. Yazık olur bize… Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 06.09.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |