![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Can Yangınım Şiirim Senindir.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Can yangınım… . . . Yine yüreğimin dergahında seninle başbaşayız Seninle başlayıp seninle bitecek, Belki de seninle bitmesi gereken romanın başındayız… Yolumuz uzun… Gece uzun… Ömürse muamma..! Duygularım gibi beter ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Can yangınım… . . . Yine yüreğimin dergahında seninle başbaşayız Seninle başlayıp seninle bitecek, Belki de seninle bitmesi gereken romanın başındayız… Yolumuz uzun… Gece uzun… Ömürse muamma..! Duygularım gibi beter bir sır..! İstesem, dilesem Gün gibi doğar mısın mısralarıma? Kendini benim yerime koyup, Dokunabilir misin duygularıma ? Yanmaktan , kavrulmaktan korkmadan, Sarılabilir misin sevdama? Can yangınım… . . . Korkuyorum..! Hem de çok..! Seni emanet ettiğim zamanın Gün gelip beni vurmasından, Aşikar olan sırlarımla Ayaklarının dibine yığılıp kalmaktan korkuyorum Düşsem..! Yüreğimden tutup kaldırır mısın beni? Bakışlarına uğrayan duygulardan ürkerken ben Benden gayrısını yasaklar mısın gözlerine? Benim sevdamın dışında kalanları düşürür müsün kirpiklerinden ? Şehrime akıttığım gözyaşlarımı toplayıp, Yüreğimde ki yangının üzerine bırakır mısın ? Beni acizleştiren, Beni titreten korkularıma çizgi çekip, ölümün eşiğinden kurtarır mısın ? Adına “huzur” dediğim sevgini sevdama bağışlar mısın? Can yangınım.. . . . Adını ömrüme sakladığım… Kahramanım… Mısralarıma akıttığım yüreğim Yani şiirim Ben gibi Sadece ve sadece senindir… Ve yüreğine emanettir… Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 02.08.2008 |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |