![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Şiirlerimle Savaşmaktan Yoruldum..! Konusunu Görüntülemektesiniz. Yazacaklarımın tükendiği bir anda kaleme sarılıyorum bu defa...Canım yanmasın , canını yakmıyayım istiyorum..Böylesi daha kolay olur sanırım.Duyarsız , tutarsız cümleleri ardarda sıralayıp sayfaları ateşe vermeden bu işi bitirmek... Bu defa ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yazacaklarımın tükendiği bir anda kaleme sarılıyorum bu defa...Canım yanmasın , canını yakmıyayım istiyorum..Böylesi daha kolay olur sanırım.Duyarsız , tutarsız cümleleri ardarda sıralayıp sayfaları ateşe vermeden bu işi bitirmek... Bu defa böyle olmalı... Bu güne kadar yazdığım bütün satırlar kurşun gibi yüreğimi hedef aldılar.Kana buladılar bembeyaz sayfalarımı... Bu defa beyaz kalsınlar istiyorum.. Aslında kalemi elime hiç almamak var ya neyse..İstesem de ayrı kalamıyorum..Yazmadan rahat uyuyamıyorum...İçimde biriken cümlelerle nefes alamıyorum.. Eksik kalan yanlarımın yamasıdır mısralarım...Yarım kalmışlığın sancısıdır ruhumda sakladıklarım... Bu yüzden bu defa “öylesine” yazmalıyım...Eksik yanlarımı hatırlayıp , geceden geceye vurmak istemiyorum düşlerimi... Sancılı sabahlara uyanmak istemiyorum... Şiirlerimle savaşmaktan yoruldum... ” sen “ olmayan, “senin “ olmayan bir şiir yazmalıyım bu defa...Son mısrayı yazarken ilk defa ağlamamalıyım...Tekrar tekrar okuyup canımı yakmamalıyım...Sıradan bir şiir olmalı bu defa... Duyarsız , tutarsız cümleleri ardarda sıralayıp sayfaları ateşe vermeden bu işi bitirmeliyim... Ve sonra “sen “ kokmayan bir şiirin şairi olduğum için “ölmeliyim..!” . . . Aslıhan Özçelebi ( HASBİHAL ) 25.07.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |