![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Ne Olur Yar,Uzat Ruhunun Ellerini Konusunu Görüntülemektesiniz. Kaçıncı derin uykundasın kimbilir ? Yokluğunun yalnızlığında ayaz geceleri kucakladım ben..Ölürcesine titrerken bile seni düşlemekten vazgeçmedim... O soğuk gecelerde yorgandı bana gülümseyen bakışların...Aydınlığıydı gecelerimin,umuduydu ölüm denen gerçeğin sancısının...Keşke gitmeseydin yar...Keşke ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kaçıncı derin uykundasın kimbilir ? Yokluğunun yalnızlığında ayaz geceleri kucakladım ben..Ölürcesine titrerken bile seni düşlemekten vazgeçmedim... O soğuk gecelerde yorgandı bana gülümseyen bakışların...Aydınlığıydı gecelerimin,umuduydu ölüm denen gerçeğin sancısının...Keşke gitmeseydin yar...Keşke bitmeseydin ve seninle her defasında ölmeseydim..! Sen son yolculuğuna uğurlanırken,benim her saat başı uğurlanışımın tohumları atılmıştı...O günden beri,ruhum can çekişiyor yar...Ölüp ölüp dirilmek,sana kavuşamamamın acısından daha ağır geliyor tükenen bedenime...Bir an önce vuslatı yaşamak varken,sana yaklaşıp yaklaşıp tekrar dönmek ızdırap dolu hayata...Kolay değil inan hiç kolay değil..! Yaşadığın tehlikeli hayatın koynundan çıkarmak adına seni,” ölürsen ölürüm “ dediğimde bana inanmamıştın yar.. “ üzülme,bana bişey olmaz “ demiştin gözlerimdeki korkuya aldırmadan...Kara gözlerine sakladığın gözü karalığın, sonumuzu yazacağını bilemedin mi yarim ? Bilemedin mi ölürsen, ölemesem de ölüp ölüp dirileceğimi? Şimdi ben nerede olduğunu bilmediğin ruhunun izlerini arıyorum... Ruhum olur da ruhuna dokunur da kendi nihai yolculuğumun saatine kadar avutur beni diye... Ne olur yar...Uzat ruhunun ellerini...Avunarak bekleyeyim ecelimi... HASBİHAL (23.08.2007) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |