![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan İzin Ver Alacalığın Kalsın Bana... Konusunu Görüntülemektesiniz. Ben seni ……….. Boşluklara yazacağım o kadar çok şey var ki.. Ama en hayırlısı hep boş kalması..Çünkü cümlelerimi tamamlamak bir şey kazandırmadı bana.Kurtaramadım sevdamı , kurtaramadım aydınlığımı… Şimdi gözlerim alacakaranlık ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Ben seni ……….. Boşluklara yazacağım o kadar çok şey var ki.. Ama en hayırlısı hep boş kalması..Çünkü cümlelerimi tamamlamak bir şey kazandırmadı bana.Kurtaramadım sevdamı , kurtaramadım aydınlığımı… Şimdi gözlerim alacakaranlık ! “oysa” lara sığdırdığım nice destanlarım vardı benim.Dualarla sarıp sarmaladığım nice hayallerim..Dünlerim vardı benim…Beyazlara gark olmuş mürekkebim..Kalemim sayfaya her dokunduğunda aşk damlardı…Yüreğim kanatlanır uçardı…Ama sen alıp götürdün hepsini benden..Çok gördün bana sevgiyle yaşamayı…Çok gördün bana yarınlarımla dost kalmayı.. Şimdi yarınlarım alacakaranlık ! Her şeyin en güzelini hak ettiğine inanmıştım hep..Bir gelinciktin yüreğimde açan.Rüzgar değmesin yaprakların savrulmasın diye koruyup kolladığım , dokunmaktan korktuğum narin bir gelincik…Ben böylesi değerler yüklerken sana,sen ayaklar altında ezilen kurumuş bir yaprağa çevirdin yüreğimi… Şimdi duygularım alacakaranlık ! Daha fazla zorlama… İzin ver alacalığın kalsın bana.. Karanlık tek başına öldürür beni… Aslıhan Özçelebi ( HASBIHAL ) 17.06.2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |