![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Nasıl Bir Taarruzdu Bu..? Konusunu Görüntülemektesiniz. Surlarla örülü yüreğim nasıl oldu da sevda işgaline uğradı bilmem...Oysa ben surlarımı gözyaşlarıyla örerken,söz vermiştim kendime " izin yok bundan gayrı kimseye" " izin yok bundan gayrı sevmelere " demiştim.Söz ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Surlarla örülü yüreğim nasıl oldu da sevda işgaline uğradı bilmem...Oysa ben surlarımı gözyaşlarıyla örerken,söz vermiştim kendime " izin yok bundan gayrı kimseye" " izin yok bundan gayrı sevmelere " demiştim.Söz vermiştim kendime...Söz vermiştim parça parça dağılan yüreğime... Olmadı..! Olmadı işte..! Nasıl bir taarruzdu ki seninki yeminlerimle güçlü kıldığım surlarımı bir sevda sözüyle yıktın geçtin.Nasıl bir bakıştı ki gözlerime bıraktığın,bir dokunuşta gönül tahtıma oturdun... Yakışmadı..! Yakışmadı bana işte..! Sevdaya yenik düşmelerin notalarında benim adım yazılmamalıydı...Ben olmamalıydım malubiyetler listesinde... Şimdi yasaklar koyduğum yüreğim,içime akıttığın sevda nehrine dalmış,gülüşünle nefes alıyor. Işıltısını kaybetmiş gözlerime gökkuşağını bıraktığın için, Nefessizlikte boğulmaya yüz tutmuş bedenime gülüşünle nefes olduğun için, Yıkılmaz dediğim surlarımı aşkın için,beni kazanmak için yıkacak kadar dolu dizgin sevdiğin için, Teşekkür borçluyum sana sevdiğim... Teşekkür ederim... HASBİHAL ( 20.10.2007 ) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |