![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Aslıhan Özçelebi Forumunda Bulunan Sözüm Var Sana Ağlayamam ki.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sözüm var sana ağlayamam ki.. İçime bıraktığın cehennem yangınlarını söndüremem ki.. Yerle yeksan olmuş hayallerle yarınıma adım atamam ki Ben sensiz nefes bile alamam ki.. Gözlerin gözlerime değdiğinde, Yüreğime akan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sözüm var sana ağlayamam ki.. İçime bıraktığın cehennem yangınlarını söndüremem ki.. Yerle yeksan olmuş hayallerle yarınıma adım atamam ki Ben sensiz nefes bile alamam ki.. Gözlerin gözlerime değdiğinde, Yüreğime akan çağlayanları durduramam ki Kokunu içime çektiğimde, Damarlarıma yerleşen o sıcaklığını yok sayamam ki.. Masamda avuçlarıma bıraktığın emanetin var.. Yüzümde busen, Tenimde tenin, Ellerimde ellerin var.. Faili belli bir cinayete kurban ettiğin sevda var… Ben bu saatten sonra gülemem ki… Hıçkıra hıçkıra ağlamak varken şimdi Sözüm var sana ağlayamam ki Alev alev içime akıttığım gözyaşlarımdan kurtulamam ki.. Sen benim yaralı yanımsın.. Sen benim cayır cayır yanan mısralarımsın Emanetinle yaktığım sigaramın geceye karışan dumanısın.. Unutma saatler önce içine çektiğin sigaranın ateşindeyim ben. Duman duman yüreğine yerleştim. Günün gecesinde sabahında Zamanın en koyusunda Kadehlerin dans ettiği Demet Parkı kokan masalarda Dinlediğin en içli şarkıda Gözlerinin hesapsızca dalıp gittiği o belirsiz noktada Ben varım.. “ unut beni..! “ dedin ya hani bana Unutamam ki… Başka ellerde ellerimi ısıtamam ki… Yüreğine emanet ettiğim yüreğimi parçalayıp, Sana kıyamam ki.. Ben, sen olmuşken başkasına “ yar “ diyemem ki.. " bebeğin " ASLIHAN ÖZÇELEBİ |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye Aslıhan İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |