![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Artık Ölümü Özlüyorum Konusunu Görüntülemektesiniz. Hani Söz vermiştik ya birbirimize ßir subat ayında Hani yeminler etmiştik ya birbirimize , birbirimizden başkasının olmayacağız diye Hayaller kuruyorduk ya seninle o güzel geçen aşk hikayemizde Birbirimizin oluyorduk ya ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hani Söz vermiştik ya birbirimize ßir subat ayında Hani yeminler etmiştik ya birbirimize , birbirimizden başkasının olmayacağız diye Hayaller kuruyorduk ya seninle o güzel geçen aşk hikayemizde Birbirimizin oluyorduk ya hayallerimizde Kimseler olmayacaktı ya dünyamızda birbirimizden başka işTe ßenim dünyamda kimse yok artık Sen gittikten sonra Şimdi kimbilir yine kime söz veriyorsun kiminle ne hayaller kuruyorsun ßen hala devam ediyorum seninle olan hayallerimi kurmaya Eskisinden tek farkı önceden hayallerimizi birlikte kurardık Şimdi ise ben senli hayallerimi tek başıma kuruyorum Senin yokluğunla birlikteyim artık Sensizliği sever oldum..ßende o kadar büyük bir aşk bıraktınki sensizlikte bile mutlu olabiliyorum Tek başımayım artık biliyorum geri dönmeyeceksin Sensiz bu dünyanında bir önemi yok aslında Hasretinle başa çıkamıyorum artık .. Kalbimin haykırışlarını yok sayamıyorum artık Ne kadar seviyorum desemde boş biliyorum..Gelmeyeceksin..Gittin bir kere çünkü Ne kadar sensiz olamıyorum desemde gelmeyeceksin tekrar aşkım demiyeceksin tekrar benım olmayakcasın 18 Yaşında bıraktım ben yaşamı 16 yaşında başlamıştım oysaki 19 yaşımda virane bir haldeyim 3 senede kimsenin yaşayamayacağı güzellikler ve acılar yaşadım Hepsi senin gelmen ve gitmenle başladı ve son buldu Sen geldin ben yaşamı öğrendim Sen gittiğinde ben ölmeyi özlüyorum Şimdi kimlerlesin kim bilir..Kimlere diyorsun aşkım, herşeyim.. ßelki senin için basit sıradan bir aşk oyunuydu bizim yaşadığımız Ama ßenim için sen herşeydin , herkesten önemliydin.. Yine bir subat ayındayız fakat bu sefer sensiz bir subat ayı.. Sensizliğin 6.ayındayım Seninle geçen 2 küsür yıl sensiz geçen 6 aydan daha kısa gibiydi benim için.. Artık öLümü özLüyorum senin yerine sen gelmezsin belki o gelir..! |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |