![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Bazen Unutmak Gerekiyormuş, Unutulmak Pahasına! Konusunu Görüntülemektesiniz. " Her sözüm dudaklarda gülüş oldu. Dönmek ihtimali yok artık. O gülüşler, düş oldu " Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| " Her sözüm dudaklarda gülüş oldu. Dönmek ihtimali yok artık. O gülüşler, düş oldu " Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş . Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren. Ama Bazen...!Unutmak Gerekiyormuş,UNUTULMA Pahasına... Düşüncelerim çakıl taşı Gözyaşlarım yağmur damlası Duygularım ise karamsar taslağı Adım Değersiz,insan fazlalığı. Sadece Susmak İstiyorum ; Haklıyken , Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... Huzur bulmak İstiyorum ,Gözlerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak... Ben gülmeyen bir suratım, Yarım kalmış fıkrayım Ben içimde bir tuhafım, Dışımda hep insanım Bitmeyen bir kavgayım, Kusursuz bir hatayım Ben yıpranmış bir inancım, Kendime bir cezayım |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye F L y İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
dü$pérésT (04-17-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |