![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Ben Suskunluğumu Uyutmaya Gidiyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Bu gece konuşmayaLım Lütfen susuşLarımız herşeyi anLatsın, bu gece sahte güLücükLer atmayaLım dibine vuraLım bırak öLen öLsün, kaLan kaLsın. ALsın eLimizde ne varsa bu yoktan hayat yeter ki biz bize ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bu gece konuşmayaLım Lütfen susuşLarımız herşeyi anLatsın, bu gece sahte güLücükLer atmayaLım dibine vuraLım bırak öLen öLsün, kaLan kaLsın. ALsın eLimizde ne varsa bu yoktan hayat yeter ki biz bize kaLaLım bu gece. Ya sonuna kadar yanımda kaL ya bitirsin herşeyi başLamamış birkaç hece ! Git gidebiLdiğin en uzak şehirLere, git aLış ikimizin de oLmadığı zehirLere. PanzerLer yenik düştü bak !Sen bir biLinmeyendesin bense başka bir yerde. Üşümeyen güLüşLerim vardı benim, içten ağLayışLarım ... Hani şimdi nerede.? SenLe öLdüLer ama eLbet bir gün buLurum siz sakLanın sağım, soLum, önüm, arkam sobe ! DüşLerden umuda çeyrek kaLa DüşLerimi düşürdüm senLi yoLLarda Hiç sormadım neydi buLduğun başka koLLarda.? Bu araLar güLüşLerim tesettürLü Hüzün dekoLtem ise gereğinden fazLa ... DağLarda sevmiştim oysa seni ben Dimdik güçLü doruğu oLmayan dağLarda Oradaki yarLardan düştün yoksa sen.? Yoksa eski yaraLarıma mı gizLendi her giden.? Ve şimdi git gözLerimin içine daLmadan KeLimeLerini kurşuna dizip susarak git ! Gitmeyi becer ya bir kerede, meseLa vur sırtımdan ! Adı ayrıLık oLsun git ve oL o anda ben de o anda bit ! Kan ağLamakta şu anda içimdeki veLet Dışımda kahkaLar atan bu suret Artık konuşma sırası bende şiirLerim oLdu buna tesir Ben suskunLuğumu uyutmaya gidiyorum, sen cümLeLerini emzir ..! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |