![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Sevilmeyeceksin benim sevdiğim gibi.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sorgularım ceplerimde Dikensiz yollar arıyorum bırakmaya Yürürken bacaklarıma batıyor ama, Alışkın bacaklarım kanamaya! Kaç gece eskittim ayrılık rüzgârıyla Kurumuş umutlarımı nemli gözlerimde yeşerttim Kaç hayal idam ettim gelmeyişine Ve kaç ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sorgularım ceplerimde Dikensiz yollar arıyorum bırakmaya Yürürken bacaklarıma batıyor ama, Alışkın bacaklarım kanamaya! Kaç gece eskittim ayrılık rüzgârıyla Kurumuş umutlarımı nemli gözlerimde yeşerttim Kaç hayal idam ettim gelmeyişine Ve kaç yıldız kaydı gökyüzünde Seni dile/n/dim! Ağladım çok, Gözyaşlarımın tuzunu yemeğime kattım Seninle yuttum lokmalarımı Mutsuz hayatımın tadı tuzu yaptım Damarlarıma işle istedim! Lafta değil,gerçekte yaşadım acını Şimdi koptu bağlar Olmayaşına kuruyorum darağacını! Eskimiş bir resmin var bende Asarım onu da bu gece.. Kırık dökük zaten her şey Saplanıyor her yanıma Nereye dönsem aşk ! Nereye dokunsam ayrılık ! Boyuna kanıyor ümitlerim, Bir kaç güne kalmaz ruhumu da teslim ederim Varsın birde ruhsuz kalsın, Sensiz kalan bedenim.. Pastel renklerle resimler çizmiştim Dudaklarını kana kana içer gibi Ellerini ellerime kenetlemiştim Sanki resim değil de,yanımdaymışsın gibi Bütün sevda imgelerimi sana adamıştım O an yanımda,koynumdaymışsın gibi Mutluluğa dair bütün varımı sen aldın Bana acılarımla,bağrımı ateşleyen hayalini bıraktın.. Merdivenlerden yuvarladım büyük sevdamı Felç indi şimdi senli duygulara Onlara acı çektirmek bana yakışmaz ya; İşte bir bir ateşe vereceğim senli izleri Rüzgârlara savurup ayin yapacağım umutlarıma Senden zerre kalmayacak Ama mutluluk zerreleri düşecek yarınlarıma.. Sevgili ! sakın unutma; Koparırken de seni,adın sevgili Dünyaları dolaşsan Sevilmeyeceksin,benim sevdiğim gibi.. Haşim Önal Konu AYIŞIĞI tarafından (09-25-2009 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |