![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Ölme be adam.. Konusunu Görüntülemektesiniz. coşkuyla dolaştığımız caddeler sıcağınla ısıtan güneş kavgacı serçeler ve yüreğimiz yalan söylemez sevdik birbirimizi .......................değil mi adam ?.......... gözlerimiz çok şey anlatırdı aşka dair usulca sokulurduk kırmızı koltukta televizyondaki şarkıları ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| coşkuyla dolaştığımız caddeler sıcağınla ısıtan güneş kavgacı serçeler ve yüreğimiz yalan söylemez sevdik birbirimizi .......................değil mi adam ?.......... gözlerimiz çok şey anlatırdı aşka dair usulca sokulurduk kırmızı koltukta televizyondaki şarkıları mırıldanır sözlerini unutur gülüşürdük durmadan ..............................hatırla adam........... gece hiç korkutmazdı beni sen yanımdayken yastığıma koyduğumda başımı bilirdim ensemdeki soluğundu duam kucağında uyumayı severdim sarmaş dolaş sabahlardık sere serpe ....................................özledim adam............. sesinin bir tınısı var hadi şarkılar söyle... dağınık saçlarını ve evimde olmanı seviyorum derdin mutfakta az öpüşmedik kahvaltı hazırlarken mis gibi çay kokusu her sabah ekmek kavgası .................................güzeldi adam............... ellerin ellerimi sımsıkı tutardı dağ gibi yanımdaydın gözyaşlarımda saatlerce kalabilirdim avuçlarında içimde bir his güzel günler yakın diyordun şahitti dolunay bu sözlerine .....................................güvendim adam................. ilk zorlukta ayaza kesmiş yüreğin canım sıkkın gönlüm kırgın yıkıldım diyorsun... tutmasam , bıraksam düşecek gözlerin uçurumdan yıkıntılar arasında bile sevmeni seviyorum bak ben sensiz ölmedim .........................sen de ölme diyorum............. ............................ölme be adam.................... ...............................................ölm e............ Nebile Aydın Konu AYIŞIĞI tarafından (09-25-2009 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |