![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan çırılçıplak karşıla beni.. Konusunu Görüntülemektesiniz. acı bir fren sesiyle kaçtın yanımdan oysa karşılamak istedim seni her köşe başında uçurum kenarında açıp kollarımı süzülürken kar tanesi gibi tut istedim küçük şişelerden devirdim avucuma gökkuşağı elimdeydi ve ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| acı bir fren sesiyle kaçtın yanımdan oysa karşılamak istedim seni her köşe başında uçurum kenarında açıp kollarımı süzülürken kar tanesi gibi tut istedim küçük şişelerden devirdim avucuma gökkuşağı elimdeydi ve bulutlar yanımda bir siren sesinde karanlılardan döndüm izin vermeseydin de gelseydim tutuşturup perdeleri aydınlatmak istedim geceyi ispirto rengi düşlerden çırılçıplak gelecektim ya da mavilerin en koyulaştığı yerde en soğuk yerinde kabarcıklarla bırakacaktım yorgunluğumu her defasında bir adım kalmıştı sana ya benden önce geçiyordun ya ben geç kalıyordum bilmedim.... eğlencede sıkılan mermi bulsaydı beni yüksekten bir cam düşseydi başak saçlarıma tavanda asılı kalsaydı boynum ya da duvarlar çökseydi uykumda içimi kemirseydi bilinmeyen varlıklar damarlarımda ara ara pıhtılaşsaydı kan kapansaydı gözlerim, nefesim dursaydı öpüşseydim seninle, kimsenin görmediği yerde gözyaşları yıkasaydı üzerimdeki çamuru açılan her el dindirseydi acımı kaldıramadığım bedenim uçsaydı yanında ya sen gel ya ben geleyim...ey ölüm! ! ! g i t g i d e a ğ ı r g e l i y o r n e f e s a l m a k... hem de çok ağır! Çırılçıplak döneceğim sana Geldiğim gibi karşıla... Arzu Altınçiçek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |