![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan YoLLarım Hep sana Düşkün ! Konusunu Görüntülemektesiniz. İnan bende sözlere nerden nasıl başlayacağımı tam olarak kestiremiyorum bu yüzden bende sen gibi yapıp tam ortasından başlamak istiyorum ,istemekden öte sanırım bu tam bir gereklilik,senin de vurguladığn gibi..! Sana ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İnan bende sözlere nerden nasıl başlayacağımı tam olarak kestiremiyorum bu yüzden bende sen gibi yapıp tam ortasından başlamak istiyorum ,istemekden öte sanırım bu tam bir gereklilik,senin de vurguladığn gibi..! Sana yazdığım her yazının sonunu getiremeyişimin,bende bıraktığı becerisizlik duygusunu üzerimden atamadığım günlerdi sana tekrar dönmek istediğim zamanlar.. Yaşadığım bu tek düze hayatın içinde bulunan bütün renklerin,kokuların,tatların hiçbir anlamanın olmadığını düşündüğüm anlarda aklıma ve yüreğimin tam ortasına oturan olgu Seni özlediğim olguysudu..! ayrı geçen günler de senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilmiyor ve bunları hissedemiyor oluşum beni kendimden soğutsa da,sessiz gecirdiğin her günü kendime bile duyuramazken ve kabullenemezken,bunları sana duyuramamanın bende yarattığı sucluluk psikolojisini inan bilemezsin.. okuduğun bu cümlelerin benim aklımı yitirdiğimin bir kanıtı olduğunu düşünebilir hatta okuduklarının gerçekle hiç bir ilgisi olmadığını,okumaya başladığın için sonunu görüp bitirmeyi okuma edebi olarak algılayıp,düşüncelerin harflere ve kelimelere sızabileceğini fark etmeden onların seslerini duymadan başka bir düşünceyle kalkıp gidebilirsin ! görmeden ,bilmeden ve duymadan gidişinin sende ki edebi yok ettiğini aslın da hiç bilmeyeceksin..bilmediklerine yeni bir bilmediğinin eklenmesi seni hiç bir zaman da rahatsız etmeyecek sanırım.bilmediklerini bilip bilmeden,bilmeni istediğim tek şey seni özlediğim. ! özlediğim gibi sana ve kendime yaptığım haksızlıkların ve bitmeye yüz tutmuş bütün duyguların içimi böylesine kemirip beni hayatımdan nefret ettirecek hale getirmesini engelleyemediğim zamanlardı..! seni kırmak gururunu incitmek isteyeceğim ve yapacağım en son şeydi ama bunu ne kadar anlatabilirsin ki ya da ıspatlayabilirsin ki değil mi..? kırılan kırılmıştır birkere..az önce de söylediğim gibi hata insanlara mahsus olan bir şey..bu yaptığım hatayı ört-bas anlamında algılanmasın ya da savunması ama durum bundan ibaret sonuc olarak..insanız ve maalesef hata yapa yapa büyüyoruz biraz.. sanırım biraz sözü fazla uzattım ama ne kadar konuşup yazsam da yine de az geliyor bana inan..seni öylesine çok özlemişim ki bunu şimdi daha iyi hissediyorum bütün uzuvlarımda..hani taşları denizde en uzağa fırlatma gayreti vardır ya;işte o gayretle kaçtım bunca zaman, sen diye yaklaştığım bütün insanlardan en uzağa..! şimdi sensiz ve sessiz, sevgiden ve aşktan dışlanmış bir hayat yaşayan,ve o yaşama sıkıcı tutunup yeniden var olmaya çalışan bir insan müsveddesi var içimde, artık sevgilere aşklara böylesine kan kusan..! sözlerime son verirken bilmeni isterim ki nereye kaçarsam kaçayım yolum hep sana düşkün seni unutabileceğim bir yere kaçmak...ne mümkün!? İsmi Lazım değilden Bana Gelmiş oLan iLeti .. Ne denir,ne yapılır bilinmez.. yürek acısın mı ,acımasın mı karar veremiyor artık ! yorgunum.. Bittim.. tükendim.. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
the encrypted (10-22-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |