MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Ayrılık
Oradaydım Ben..

Oradaydım Ben..

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Ayrılık Forumunda Bulunan  Oradaydım Ben.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Göğüs kafesimin sol kenarından intihar edenlerin anısına… Söylediğim bütün kelimeler anlamsız bir soru işaretinin o mistik kıvrımına kendini kaptırıp, cümleler halinde intihar ederken; ben henüz kimliksiz satırbaşlarına isminin ilk hecesini ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 10-23-2009, 22:24
Anqel isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

Question Oradaydım Ben..

Göğüs kafesimin sol kenarından intihar edenlerin anısına…

Söylediğim bütün kelimeler anlamsız bir soru işaretinin o mistik kıvrımına kendini kaptırıp, cümleler halinde intihar ederken; ben henüz kimliksiz satırbaşlarına isminin ilk hecesini karalıyordum. Senden geriye kalanlar birer birer dönüşürken karşıtına, aslında anladım ki, susmak eylemi başlı başına bir cümle oluşturuyor. Ve aslında susmak için; iki kelimeden çok daha fazlası gerekiyor…

Narkozun dozajını biraz fazla tut be doktor. Susup da söyleyemediğim yanlarım ağrıyor.

Ben seninle aynı kelimeleri söyleyemediysem, sen benimle aynı sessizlikte kalabilirdin. Ben seninle aynı şemsiye altında yürüyemediysem, sen benimle aynı yağmur altında ıslanabilirdin. İsa çarmıha gerilirken oradaydım ben Asmera. Tanrı; canı sıkılmasın diye umursamaz tavırlar takınırken, sarhoş bir askerin mızrağıyla vermişti son nefesini. İsa yalnız kalmasın diye; sağ alt kaburgamın altında taşırım, aynı mızrak darbesini…
Verdiğim bütün mücadele seninle aynı ölümü paylaşmak içindi. İki ayrı dünyanın yanılgıları olmasaydık, belki ben de seninle paylaşabilirdim kendi içsel cehennemimi.
Çok değildi. Az zaman önceydi. Âdem’in ısırdığı elma çürümemişti henüz. Oradaydım ben Asmera. Melekler kutsal kitaplardaki hukuksal boşluklardan faydalanıp bütün insan ruhları üzerine bahse girmişti. Attığım çığlıklar olası bir intihara dönüşüp Tanrı’nın yedi katlı bürokrasisine takılmasaydı; yaşıyor taklidi yaparak insanlardan, ölü taklidi yaparak Tanrı’dan kaçacaktım. Ve siyah beyaz kara bulmacalarda yukarıdan aşağı bir yaşama biçiminin cevabını; intihar koyacaktım…

Üzerinde denediğim son intiharım sonucu Azrail aşırı kan kaybından yoğun bakıma alınmıştır. Bu nedenle yeryüzündeki ölümlere yedi gün süreyle ara verilmiştir…

Ayrılıklara da..!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz