MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Ayrılık
Son Mektup 'vakit tamam '

Son Mektup 'vakit tamam '

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Ayrılık Forumunda Bulunan  Son Mektup 'vakit tamam ' Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir-daha- hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Aşkıma haciz geldi, ödeyemediğim, yüklenemediğim tüm borçlarım adına.. Verecek hiçbirşeyim yok, duygularımı satılığa çıkardım. İki kutu biraya satıyorum tüm düşlerimi, sırf aşkımı geri alabileyim diye. ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 10-30-2009, 20:26
FdLya isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
..iƨ'мilɒƨɒм

Arrow Son Mektup 'vakit tamam '

Bir-daha- hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Aşkıma haciz geldi, ödeyemediğim, yüklenemediğim tüm borçlarım adına.. Verecek hiçbirşeyim yok, duygularımı satılığa çıkardım. İki kutu biraya satıyorum tüm düşlerimi, sırf aşkımı geri alabileyim diye. Düşlerim gittikçe, benden de birşeyler gidiyor hep .. Canım değil, sevgim acıyor ..

*Bu yara geçer mi *dedim
*Sen kendine çoktan yarabandı bulmuşsun bile* dedin ..

Aldat(ıl)mak böyle ağır cümleler ettiriyormuş adama. Ama bilmediğin şeyler de var, kapandı sandığım yaralarım yarabandını kaldırır kaldırmaz tekrar gün yüzüne çıktı.. Yarabandı iyileştirmemiş yarayı, üstünü kapatmış, oyalamış beni .. Kanmışım .. Şimdi yarabandı değil, yar olacak adamlar-sen- diliyorum Tanrı'dan ..

Orada öyle durma, bana bir çıkış yolu göster .. Biryerler işaret ediyorsun, gözlerin uzaklara bakıyor .. Öpesim geliyor gözlerinden kıskıvrak .. Tüm edepli hallerimi terkediyorum senin yanında, ben aslında kendimi kaybediyorum senin yanında .. Kıskanıyorum, kızıyorum, küfür ediyorum, bağırıyorum, terkediyorum .. Pişman oluyorum, ağlıyorum, çenenin altına girip uyuyorum .. Ve sen tüm bu *dengesiz* hallerimle seviyorsun beni ..

Sana ithaf etmeyi düşündüğüm bir kitaba başladım, boş zamanlarımda onu yazıyorum..Evet evet, böyle de sanatsal bir yanım var .. Mozart dinliyorum, ya da bilmiyorum başka birşey de olabilir, ama insanlara yukardan bakıp entel kimliği yüklüyorum üzerime .. Cool erkeklere hayran olup, saçımı rengarenk boyamaya heves ediyorum .. İsmimi değiştireceğim, 18imi doldurdum ama ruhum hala benden 6yaş küçük olduğu için reddediliyor bu isteğim sürekli..

Edemediğim terklerin replikleri uçuşuyor dilimde, sadece ezberlemekle kalıyorum. Hiçbir halta yaramıyor. Senin yanında ağzımı açıp tek kelime edemezken terketme eylemini nasıl gerçekleştireceğim? Haydi o zaman sen terk et beni, bunu nasıl yapacağını merak ediyorum .. Aldatır mısın? Ama o zaman benim terk etmem gerekir, e o zaman ben aldatayım seni .. Sonra da pişman olmadığımı söyleyeyim ..

Tekrar sor, tekrar tekrar ..

*pişman değilim*

Olmadı, bu da bir işe yaramadı .. Terketmelisin beni, bak seni aldattım, büyü bozuldu .. Başka bir adama dokundum, başka bir adamı öptüm, başka bir adamın hayalini kurdum ..

* Tüm onları yaparken aklında ben vardım *

Kendini beğenmişin tekisin şüphesiz. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kendinden? Neye güvenerek seni çılgınlar gibi sevdiğimden bir an da olsa şüphe etmiyorsun .. Neye dayanarak her adamdan sonra yine sana geleceğimi adın gibi biliyorsun ..

Ayaklarımızı denize uzatıp giden vapura el sallayalım, giden vapurla beraber uzaklara gönderelim kalplerimizi .. Sonra iki yabancı gibi ayrılalım ordan .. Deniz kokan şehrin sokaklarında dolaşırken bir köşebaşında denk geleyim sana, yine bak bana ilk günki gibi yemyeşil, sonra sesin gelsin kulağıma .. Birdaha aşık olayım sana .. Sonra o aşkı da gönderelim uzaklara .. Sonra tekrar çık karşıma .. Tekrar, tekrar, tekrar .. Kaosa inanıyorum , *birimizden biri ölmeli ki* bir diğerimiz hayatına olanca güzelliğiyle devam etsin ..

Haydi bu çılgınlığı ben üstleneyim,

*sen ölürsen ben de ölürüm*

Artık kurtulmalı bu beylik laflardan. Zaten günde 8saat ölüyorum ben, 24ü de kaldırabilirim zannediyorum ..

Bu sana yazdığım son mektup ya da şimdilik ben öyle düşünüyorum.. Tüm saçmalıklarıma , tüm anlamsızlıklarıma, tüm nazıma, tüm kıskançlıklarıma ve tüm dengesizliklerime rağmen hep benimle olduğun için teşekkür ederim .. Seni sevdim, seni çok sevdim .. Seni *öl*esiye sevdim .. Bu sevgiyi bana göster derdin ya hep, göstereceğim işte ..

Sevgime inandığın an, bu sevgi soyutlaşacak .. Ve ben hayatımı sana ithaf edeceğim ..

Ama o zaman bizi kim affedecek?

ALINTI

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz