![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Müsaade Sizin Bayım.. Konusunu Görüntülemektesiniz. *Müsaadenle artık gitmeliyim* Senin ağzından kendime yazmak istiyorum, seni senden daha ii biliyor olmanın verdiği ahmakça bir beceri bu ve ben buna sinir oluyorum .. Neden her seferinde beni üzdüğünü ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| *Müsaadenle artık gitmeliyim* Senin ağzından kendime yazmak istiyorum, seni senden daha ii biliyor olmanın verdiği ahmakça bir beceri bu ve ben buna sinir oluyorum .. Neden her seferinde beni üzdüğünü düşünüyorsun ya da neden her seferinde beni eksilttiğini düşünüp gitmek istiyorsun? Evet, seçme imkanım olsaydı seni seçmezdim.. Daha sıradan aşk adamları yaratırdım kendime ki yaratmak kelimesinden hoşlanmadığını ve kullanmamı istemediğini hissediyorum .. Peki o zaman, daha sıradan aşk adamları bulurdum kendime diyelim .. Cümlelerimdeki anlatım bozukluklarını bulmaktan ne zaman vazgeçeceksin? Dersimiz Türkçe değil; dersimiz *aşk* sevgilim ve bu derste oldukça başarısız olduğunu düşünüyorum .. Yapamadığın meslekleri taklit etme diyorsun ama aşk öğreticiliğinin okulu olamaz diye savunuyorum ben kendimi .. peki Aşkı nerden öğrendin diyorsun, Saçlarıma dolanıyor parmaklarım ve *sana* dalıyorum uzun uzun .. Gülüyorsun .. Çapkın ve kendinden emin .. Uykudan yeni uyanmışsın, saçların dağılmış, gözlerin kısık, yemyeşil ve alnında gülerken beliren o çizgiler .. İşte busun benim gözümde, tüm herşeyden uzak masum bi sevgisin .. Daha fazlasını inan istememiştim, beni kimlerle aldattığın da hiç önemli değildi .. Sadece başka kadınlarla beraberken de beni düşünmeni beklerdim, benimleymiş gibi mutlu olmanı .. Evet evet mutlu olmalıydın sevgilim .. Başka bir tende beni düşünerek mutlu olmalıydın .. Niye baktın öyle? Pudram fazla mı kaçmış? Kapatmaya çalıştığım yaralarım var ve allıklarla süsleyeceğim üzerlerini .. Şüphesiz ki kaba bir adam olduğunu düşünüyorsun, bana beni sevdiğini hiç bir süsleme yapmadan söylediğin için .. Evet kabasın, ama sevdim işte .. ötesi yok .. Senin düşüncelerinle yazıyorum ya, uzattığımı düşüneceksin .. Saçlarımı yolarken sen ; sakallarınla oynayacağım ben .. Bu bizim en mutlu olduğumuz an .. Ne olurdu ki hep öyle kalsaydık, tüm yasaklardan tüm engellerden uzak, yemeden içmeden hep öyle kalabilseydik .. Uzattım .. Kısa kesmek istersin sen .. Söze sondan başlamayı seversin ve en son söyleyeceğini hep başta söylersin, bu yüzden devamını beklemeden cevap vereceğim sana .. - *Müsaadenle artık gitmeliyim* - * Müsaade sizin bayım ... * |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |