MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Ayrılık
Dua'larıma Amin Olan Adama !

Dua'larıma Amin Olan Adama !

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Ayrılık Forumunda Bulunan  Dua'larıma Amin Olan Adama ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Sesini özledim sevgilim .. Seni dinlemeyi ne çok severdim bilirsin , ne anlatırsan anlat duyayım o sesi isterdim .. Sesine uzak kaldığım zamanlarda anladım bunu .. Sonra ansızın bir Kasım ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 10-31-2009, 22:03
FdLya isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
..iƨ'мilɒƨɒм

Standart Dua'larıma Amin Olan Adama !

Sesini özledim sevgilim ..

Seni dinlemeyi ne çok severdim bilirsin , ne anlatırsan anlat duyayım o sesi isterdim .. Sesine uzak kaldığım zamanlarda anladım bunu .. Sonra ansızın bir Kasım akşamı duyduğumda o sesi .. Ahh o ses , hep heyecanlandırır beni .. Her defasında ufak kız çocuğun olurum .. bebeğim dersin sen , ben yanarım derinden ..

” Sar beni başkasına yasakla .. “

Sevemiyorum bir başkasını , Sevdiğim diyemiyorum bir baskasına .. Onlar daha çocuk sevgilim , büyümeleri lazım .. Beni ise sen büyüttün .. Bugünlerde seni yazıyorum durmadan , kollarım artık tutmayacak duruma gelene kadar yazıyorum , bitmiyorsun .. hep aynı yerde kalıyoruz ; sen beni terkedip gidiyorsun ..

Hatırlıyor musun o Mart gecesini , nasıl da kalakalmıştım .. Suçluydum , hatalıydım ama seviyordum .. Anlatamıyordum ama anlaman lazımdı ..

Dualarıma amin olan adam .. sana anlatamadığım o kadar çok şey var ki .. Birgün bir rüya grdüm .. Hani en büyük korkum seni bir başkasıyla paylaşmaktı ya , rüyamda bir kadın vardı yanında .. Alımlı , hoş bir kadın .. Öyle mutlu görünüyordun ki , gözlerinin içi gülüyordu .. tıpkı benim yanımda olduğun zmanlardaki gibi .. Sarılıyordunuz birbirinize , sonra öpüyordun onu tıpkı beni öptüğün gibi .. Ona bebeğim diyordun artık .. Aşıktın sevgilim .. Tıpkı bizim gibi diyemiyorum çünkü aşk değildi bizimki , birbirine asla ait olamayan iki kişinin durmak bilmeyen tutkusuydu sadece ..

Ahh sevgilim .. İçimde binlerce kadın yarattım , hepsini tek tek koydum senin yanına , sarıldınız , öpüştünüz , beraber uyudunuz .. Ama hiçbiri saramadı seni , mutlu olamıyordun bir türlü .. Ya da ben seni baska bir kadınla mutlu görmekten ölesiye korkuyordum .. İçimdeki tüm kadınlardan nefret ettim ..

Arasam şimdi seni .. Nasılsın ne haldesin , kimlerlesin .. Kaç kadın geçti hayatından benden sonra , kaç kişiyi sardı bedenin ? Hiçbirinin cevabını bilmiyorum , duymaya da gücüm yok sevgilim ..

Sen bakma bana , bıraksan akşama kadar yazarım .. Yanındayken de hiç susmazdım hatırlarsın , ama senden sonra hep kısa kısa cümleler kurmaya başladım , anlatamadım derdimi kimseye .. Sonra kağıda kaleme sarıldım işte .. Şimdi yine duysam sesini , damarlarıma işlesen , ne diyebilirdim sana ?

Hiçbirşey …

Ama şunu bil ki ; çok özledim sevgilim .. Kimse “sen” olamıyor bana .. dünya bile nefret ediyor artık benden , herşeyi üstüme üstüme yolluyor .. gerizekalı insanlar , ikiyüzlü insanlar , yalancı insanlar , hayalperest insanlar .. Hepsi dibimde bitiyor da bir sen bitmiyorsun sevgilim , ama doğru ya biz bambaşka iklimlerden gelip bulmuştuk birbirimizi , bambaşka iklimlerin adamı .. Ben bir tipi olmalıyım , sen de sıcak akdenz akşamlarında esen hafif bir rüzgar .. ben insanların canlarını yakmalıyım , hırçın olmalıyım , sert olmalıyım ; sense hep sen olmalısın , sevdirmelisin kendini hep , birdaha birdaha yaşanmak istenmelisin , tadın damaklardan hiç gitmemeli ..

Tadın damağımda kaldı sevgilim …

Bu kadar yeterli sevgilim , sen okuyamazsın hepsini ; astigmatın azar sonra .. Gülüyorsun değil mi , gözlerinden yıldızlar geçiyor tek tek , duramam ki , öperim o gözlerini …

Gözlerinin yeşilini sevdiğim adam ..

Kendine ve gözlerine iyi bak …..

ALINTI

FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler :
SerkaN (10-31-2009)
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 10-31-2009, 22:32
sis isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
sis sis isimli Üye şimdilik offline konumundadır
MavizeL Üyesi

" Aşıktın sevgilim .. Tıpkı bizim gibi diyemiyorum çünkü aşk değildi bizimki , birbirine asla ait olamayan iki kişinin durmak bilmeyen tutkusuydu sadece ... "
toprağın yağmur tanelerine duyduğu özlem benimse sana olan tutkumdu geceyi, yalnızlığı, yaşanmışlığı hissettiren ne sen beni seve bilirsin nede ben senden geçe bilirim
sen ruyalarında kendini ararken ben gecenin karanlığında seni yani ikinci kendimi unutmaya çalışıyorum

tabi mumkunse

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz