![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Elden Düşme Mektuplar/ IV Konusunu Görüntülemektesiniz. Düşlerine sözü geçmeyen bir düş’künüm ben. Bir düştü hıçkırıklarımın kanadığı yerden diriltebilmek seni. Defolu düşlerini yamamıştım elden düşenlerin ardından. Seni sen’sizliğin girdabında arayışım bir düştü.. Organik bir sevdaya rastlamam zayıf ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Düşlerine sözü geçmeyen bir düş’künüm ben. Bir düştü hıçkırıklarımın kanadığı yerden diriltebilmek seni. Defolu düşlerini yamamıştım elden düşenlerin ardından. Seni sen’sizliğin girdabında arayışım bir düştü.. Organik bir sevdaya rastlamam zayıf bir ihtimaldi sadece, hormonlu olanlar gövde gösterisine tutulmuşken meydanın orta yerinde.. Yalın bir merakın yalnızlığıydım ben.. Sense en umursamaz yanınla EVHAMIM oluvermiştin.Daha kaç vakte kadar başa çıkacağım bilincimden sınır dışı ettiğim korkularla? Kaç vakte kadar “inşirah “üfüreceksin ruhuma, her zorluğun arkasından gelen kolaylıkla? Sahi, Allah’a vereceğim güzel bir borç olur musun bana? Sana yazmamak için ne kadar direndiysem..nafile..kâr etmedi iflasın eşiğindeki kalemime. Her cümlenin sonunda karşıma çıkmaya misakın mı var ki senin? Kalemime kefen niyetine sarılıyorum, sana ayrılmış tüm sözlere. Artırmaya çalıştığım herşey eksiliyor. Unutmaya çalıştığım herşeyin su yüzüne çıktığı gibi. Seni unutmaya çalışma-yacağım ama unutacağım! Tezat üstüne tezat yığılıverdi zihnimin köşebaşlarına, kusuruma bakma! Seni unutmak büyük bir iddia..yalan..aldanış.. vs. Darda olan yanlarımdan medet umuyorum yine.. Avuntular imdadıma yetişiyor, avutulmamış saçmalıklar güzergâhında. Sayıklıyorum..Bozuntuya verme! Sayıklamalar iyidir, uyutulmaya alış/tı/rıl/mış bir bünyede. -Ben söyleyeyim; sen duyma!- BOŞOL! BOŞOL! BOŞOL! Ahiretliğim ol! ---Mesaisi dolmayacak bir misâktır bu. Korkuyorum aşkın yakın semtine uğramaktan. Yüreğime uzak ol.. ALINTI |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| : )) Tamam beğenmemişsin, eyvallah ..Yani herkes beğenecek diye bi kural yok : ))) Her türlü eleştiriye açığız evelallah : )) her şeyden öncede Saygı : )) |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Öleceğim kesin arkadaşım, Senin de pek kurtuluşun yok gibi gözüküyor burdan bakınca yanlışım varsa da düzelt |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |