![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Hayalim'e Mektup/ I Konusunu Görüntülemektesiniz. Çırılçıplak olamayan adamlara sövüyorum bugünlerde , üzerlerine kat kat kişilikler giyen insan yığınlarına küfrediyorum .. Ağzım bozuldu hayalim .. Hayalim ? Ne uzun zaman olmuş yazmayalı , bundan böyle de ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Çırılçıplak olamayan adamlara sövüyorum bugünlerde , üzerlerine kat kat kişilikler giyen insan yığınlarına küfrediyorum .. Ağzım bozuldu hayalim .. Hayalim ? Ne uzun zaman olmuş yazmayalı , bundan böyle de hiç yazamayacağım sanırım. Veda mı bu ? Hayallere veda edilir miydi? Veda etmek için mi kurulmuştu onca hayal ? Saçmalıyorum .. Büyüdüğümü , kocaman bir birey olduğumu hissediyorum .. ergenliği ile kadınlığı arasına sıkışıp kalan bir Naz değil de , hayatın tokadını yiyen genç bir kadın olduğumu düşünüyorum bugünlerde .. Ben şimdilerde büyük düşler kuruyorum … Özür dilemek istediğim bir çocuk var , isteseydi her şeyin çok güzel olacağını düşündüğüm bir çocuk .. Alıp avuçlarıma oynamak istediğim bir çocuk .. tutku dolu geçmişimizin güzel bir gelecek çizmemize engel olduğu bir hayat var özür borçlu olduğum .. Ne diyorum ben hayalim ? Anlamlı kelimeler anlamsız bir şekilde dizildiği zaman çarpık cümleler ortaya çıkar diye öğrenmiştim çocukluğumda , sanırım bunu yapıyorum .. Derin bir şeyler anlatıyorum sanma , buaralar derinliklerden de korkar oldum .. Bu yıl da böyle bitti hayalim , 2.dönem nedense derslerime daha bir ağırlık verdim , neye ne kadar değer vereceğimi mi öğrendim yoksa gereksiz şeylerle uğraşmaktan mı yoruldum ? İğneleyici laflar mı ediyorum ? Hayır hayır , iğnelemekten ziyade bıçaklamak istiyorum tüm korkak adamları .. Son 2 haftam .. 2 yoğun haftam .. final stresi mi sardı , o yüzden mi saçmalıyorum ? Olabilir .. Belki de o yüzden ders çalışmak yerine burada geyik yapıyorum .. Belki o yüzden ders çalışmak yerine ojelerimi yiyerek çıkarmaya çalışıyorum , belki o yüzden gece yarısına kadar fenere söven arkadaşımı dalgaya alıyorum , belki o yüzden çıktı alnımdaki çarpık sivilcem … Dile gelseydin şimdi hayalim .. Ne aptallıklar yaptığımı söyleseydin yüzüme , sahi o kadar cesur olabilir miydin ? En iisi gitmek , gidip de biryere varamamak da cabası … Saçmalamak istediğimde yine , tatil öncesi … Uğramak isterim sana .. Naz kalırsa hala … Hoşça kal Hayal .. Çırılçıplak Olabilen Tüm Adamlar'a İthafen ../ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |