![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Hayalim'e Mektup/II Konusunu Görüntülemektesiniz. Bilmediğim dillerde dolanıyorum günlerdir , tanımadığım adamlara şiirler yazıyor ; solumadığım liman kentlerine nefes alıyorum … Gerçek sandığım rüyalara dalıyorum .. Rüya sanıp unutuyorum gerçeklerimi … Gerçekler çok acı hayalim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bilmediğim dillerde dolanıyorum günlerdir , tanımadığım adamlara şiirler yazıyor ; solumadığım liman kentlerine nefes alıyorum … Gerçek sandığım rüyalara dalıyorum .. Rüya sanıp unutuyorum gerçeklerimi … Gerçekler çok acı hayalim .. Gerçekler çok acımasız .. Çocuk olmayı özledim ben , çocukken O’nu sevmeyi … Ali ata bak der gibi , Işılın ılık süt içmesi gibi , Pamuk şekerlerim gibi , Savaşlardan , kavgalardan , dinlerden , ideolojilerden , insanlardan uzak … Sadece O’nu görmek gibi … Sonra ergin olmak geliyor aklıma .. Ahh diyorum .. büyüdüm ben .. 20 yaşında kocaman bir birey oldum … Gerçekler tam da yanıbaşımda … Sonra mı ? Sonra biraz vodka , biraz Dss… Uzaklara özlem …. Al eline kalemi , saçmalama vakti … İnanmak istiyorum .. Bir dine bir ideolojiye değil ; bir insana .. Sevmek istiyorum bir adamı .. Sesini duymadan , kokusunu almadan .. yüzünü görmeden .. Sadece yürekten sevmek istiyorum … Gitmek istiyorum uzaklara .. Bir kızıldereli olmak mesela .. yahut okyanus ötesi ülkelerde hayat sürmek … Afilli cümlelerde yok olup , anlaşılmazlıklarda boğulmak istiyorum .. İnsanlarla oynuyorum , yalanlar söylüyorum , kandırıyorum onları .. sevmediğim adamlara kur yapıyor , kendime aşık edip kaçıyorum .. Bazen bu oyunu daha da uzatıp aşk oyunları oynuyorum .. Asıl sevdiğimden uzak aşk masalları yazıyorum .. Bir adamın öteki kadını olmaktansa ; başka adamların asıl kadını olmayı yeğliyorum .. Hatalar yapıyorum .. Nöbetlerim geliyor bazen , çıldırıyorum .. Şimdi öğreniyorum ; siyaset dersini AA ile geçmişim .. Hiç’likten kurtuluyorum bu vakit .. Ders çalışmak istiyorum hiç ara vermeden .. Ders çalıştıkça ve karşılığını aldıkça çoğalıyorum , Beni ben yapan şeylere yoğunlaşmak i stiyorum .. Ama ne var ki her defasında beni hiç yapan adama koşuyorum … Şimdi şans lazım bana , evliyaların duaları lazım .. büyü lazım , muska lazım .. Artık bana bir “İnanç” lazım … Şimdi gitmek vakti , Hoça kal Hayal'im .. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |