MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Ayrılık
Sana, Ey Kutsal Mekan

Sana, Ey Kutsal Mekan

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Ayrılık Forumunda Bulunan  Sana, Ey Kutsal Mekan Konusunu Görüntülemektesiniz. Arkamda bir şarkı bırakıyorum giderken…Arkamdakilerin sadece duyup ,içinden söyleyeceği bir şarkı; benim bıraktığımı bilmeden…Bir gün dönersem ; “kime bakmıştınız” diyecekleri bir yerdeyim… Arkamda bir şarkı birkaç da tel toka bırakıyorum; ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 01-27-2010, 13:28
YoLGeZeR isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sana, Ey Kutsal Mekan

Arkamda bir şarkı bırakıyorum giderken…Arkamdakilerin sadece duyup ,içinden söyleyeceği bir şarkı; benim bıraktığımı bilmeden…Bir gün dönersem ; “kime bakmıştınız” diyecekleri bir yerdeyim…

Arkamda bir şarkı birkaç da tel toka bırakıyorum; aynanın önünde kalmış tel tokalar; bir gün birinin şöyle tek eliyle oradan düşürüp atacağı tokalar…Geldiğimde kim bilir ben neleri sıyırıp attım yerlerden…

Kimse benim sabahın erken saatlerinde içine kendimi bırakıp; evimden çok seni sevdiğimi bilmeden yürüyecek o parkelerin üzerinde…

Benden sonra gelen biri öpebilecek mi bastığımız yerleri benim öptüğüm gibi..Ne olursa olsun , ne zaman gelirsem geleceğim her zaman kıskanacağım seni herkesten .

Dudağımın ucuna kadar gelip ,kesik bir nefesle sonlanan bir cümlesin şimdi sen: “seneye_neyse…” …

En çok ağladığım yersin; en çok acıdığım yer; beni hem kusan hem içine çeken yersin sen…Dilediğin kadar acıt canımı yüreğimin en nazik yerinde duracaksın sen.

Bir kadın evinden giderken , sıcak bıraktığı yatağını nasıl kıskanırsa gelecek her hangi birinden , öyle kıskanıyorum seni…

Sadece seni hayal ederek uyuduğum çok gece oldu ; sana gelirken arkamda bıraktığım çok şey oldu ; sana geldiğim için beni arkada bırakan sevgili oldu ; seni anlayamadığı için büyünü sisli ve pis bir sokak gibi görenler oldu … Ama ben şimdi senin içindeyim solumaya doyulmaz havanla; tertemiz… Emeklemeye başladığım yersin sen ; büyük adımlarla emeklemeyi öğretmeye geleceğim yersin…

Şimdi yürüyerek başka yerlerde soluklanmaya gidiyorum; git gide yaklaşıyorum kapılarına,hissediyorum.ben gözlerimi kapatıp kendimi sana ve adımlarıma bırakırken ,gizlice ,içimden biliyorum kapıya yaklaştığımı…

Sırlarımı ve seninle yaşadığım her şeyi ikimize sakla “alt sahne” ; ellendim , ayaklandım , soluklandım; gitme vaktim yaklaşıyor dostum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz