![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Elveda Konusunu Görüntülemektesiniz. AHH AHH bir gidebilsem senden hayatımdan çıkarabilsem seni... gittikçe hayatıma getirdiğin güzellikler yerini acıya bırakıyor... adın aklıma geldikçe gülümseyemiyorum mesela acı bir tebbessüm oturuveriyor dudaklarıma... senli hayaller kurup iç çekip ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AHH AHH bir gidebilsem senden hayatımdan çıkarabilsem seni... gittikçe hayatıma getirdiğin güzellikler yerini acıya bırakıyor... adın aklıma geldikçe gülümseyemiyorum mesela acı bir tebbessüm oturuveriyor dudaklarıma... senli hayaller kurup iç çekip uykuya dalamıyorm şimdi... sen gelince aklıma neden acıyor içim? Benden esirgediğin o iki kelime geliyor aklıma... ve benim sana söylemek isteyipte söyleyemediğim o iki kelime... sanırım gideceğim bu sefer bu sefer yapmalıyım bunu yoksa içimi saran bu illetin sonum olacak... içimde pişmanlıklar... yaşanmamışlıklar.... yarım kalan cümleler... acılar sitemler....... vee içinde hala sen olan gurursuz onursuz yenik bir yürek Umarım bu son elveda...... Konu AYIŞIĞI tarafından (06-19-2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| kardeşimm ... çok güzelmiş... ![]() EyvAllah...!! |
| ShEyMa... Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (02-08-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |