![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Az Sonra Yağmur Yağacak... Konusunu Görüntülemektesiniz. Beynimin içinde cevapsız yığınla soru dolanıp duruyor.Aslında her sorunun bir Cevabı var ama benim onları yanıtlayacak cesaretim yok. Böylesine güçsüz olmaktan Nefret ediyorum.Aşk dolu bir hayat sunmak isterken sana anladım ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Beynimin içinde cevapsız yığınla soru dolanıp duruyor.Aslında her sorunun bir Cevabı var ama benim onları yanıtlayacak cesaretim yok. Böylesine güçsüz olmaktan Nefret ediyorum.Aşk dolu bir hayat sunmak isterken sana anladım ki kaybetmişim Kimliğimi Anladım ki seni mutlu etmek isterken unutmuşum mutlu olmanın ne demek Olduğunu. Bu yüzden tuzak diyorum işte kendi hayatımı kendi ellerimle yaşanmaz hale Getirdiğim için üzülüyorum hepsi bu.. Az sonra yağmur yağacak .Bulutlar kapadı yıldızları ve ayı.Böyle geceler daha çok Arttırıyor hüznün katsayısını.Şimdi çıksam sokağa,iliklerime işlese yağmur sırılsıklam Etse beni...Dilimde bir şarkı söz yok anlatmaya seni..Üzerime üzerime gelecek sokaklar Deli edecek beni Yürünmez olacak. Kapadım gözlerimi,uyku alsın beni Şöyle deliksiz bir uyku uyumayalı ne kadar oldu? Ne kadardır kendimde değilim ?Kontrol edemiyorum zamanı .Oysa tek ilacım zaman. Erimelisin,bedenin gibi ruhun da terk etmeli beni.Ancak o zaman kurtulacağım kendi tuzağımdan. Ancak o zaman bitecek bu kimliksiz geceler.... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |