![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Yazılmamış Mektup Konusunu Görüntülemektesiniz. Sana yazacak ne kaldı ki İçimde adın kalmış Gözlerimde hayalin Gitmişsin ve unutmuş Gidende unutanda hep sen olmuşsun Şimdi ben hiçkimseyken Ve hep böyleyken severken,özlerken Ve gün gelip unuturken Çıkıp ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sana yazacak ne kaldı ki İçimde adın kalmış Gözlerimde hayalin Gitmişsin ve unutmuş Gidende unutanda hep sen olmuşsun Şimdi ben hiçkimseyken Ve hep böyleyken severken,özlerken Ve gün gelip unuturken Çıkıp gel istersen Ben artık senin için bile değişmem Sevdiğim diyemem yalan olur Adını söyleyemem,yüzüne gülemem İçimde bir yerler harap olur Şimdi sırılsıklam yollarda Kurumuş bir yürekle yürüyorum Herşey güzelde seni özlemesemde Ara sıra yine sevmeyi özlüyorum Yandı işte birkere bu yürek Öğrenemedi bir türlü sönmek ne demek Islandımı bu kiprikler bir kere Hatırlamıyor gülmek ne demek Kimse öğretmiyor sevmeyi kimseye Kendimce çabalıyorum işte sevmeye Sevilmek nedir bilmesemde; Yalanı öğrendim bile Unuttuğum birşeyler var biryerlerde Sana emanet ettiğim bir yürek Var o şehirde! Sen hiç farketmesende Kanayan birşeyler var ellerinde Avuçlarında tuttuğun; Can çekişen ateş parçası Hiç umursamadığın birinin armağanı O söndüğü an bitti bu kalp çarpması Biliyorum yaşamak değildir aşkın anlamı Ben seni yaşatmaya çalışıyorum Oysa sen hiç yazılmamış Bir masalın kahramanı... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (06-02-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
sen hiç yazılmamış bir masalın kahramanısın.. çok güzel satırlar..(;
|
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (06-02-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok sevdigim yazar ahmet savaş in bir yazisinda şöyle diyordu. Yazipta gönderilmemiş mektuplarim var benim adresini dahi bilmeyip sürekli kendime gönderdigim mektuplar var diyor...yazilmamasi mi kötü yazilipta gönderilmemesi mi bilmem ....
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |